BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Skånegatan 74

  • 1 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en tilltalande och välbevarad lägenhet i hjärtat av södermalm.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med stora sällskapsytor, generös takhöjd, goda förvaringsmöjligheter samt rymlig hall med plats för arbetsbord. Här hittar du fina fiskbensparkett över hall och vardagsrum som lyser sig fint ihop med ljuset från det spröjsade fönster. I allrummet finns det gott om utrymme för säng, soffgrupp, matplats. Hall med plats för avhängning samt gott om förvaring, här finner du den platsbyggda bokhyllan som med sina mogna detaljer uppvisar en elegant och original ton på lägenheten.

I köket finner du mycket karaktär, där man genom varsam renovering av de handgjorda luckor och lådor valt att bibehålla lägenhetens karaktären som genomskådas i form av originalkök från 20-tal och där orginalskafferiet sätter en extra prägel i rummet. Här finner du nymålade luckor och utrustningen består av gasspis, el-ugn, ny-inbyggd diskmaskin samt keramikho. Vackra furugolv och väggarna omfamnar sig av en gulare färg som också skär sig fint med de vita taket. Fräscht badrum med helkaklade väggar i vitt och grönt klinkergolv. Utrustningen består av dusch, handfat, spegel samt badrumskåp och WC.

Lugnt och trivsamt belägen i vacker 20-talsfastighet med lummig innergård i stor och stabil HSB-förening med låg belåningsgrad. Förening äger marken (dvs. ej tomträtt). Attraktivt läge med nära till trevliga caféer, restauranger, affärer och storstadspuls vid Götgatan och Medborgarplatsen. Mysiga kvarter med närhet till såväl vackra Helgalunden som Rosenlundsparken. Utmärkta kommunikationer med T-bana (Skanstull och Medborgarplatsen) och flertalet bussar i närheten. Kort promenad till Skrapan samt Ringen centrum.

 
Detta är ett hem att trivas i!
Välkommen på visning!