BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Svärdlångsvägen 43

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 4390
  • 47
  • 2706
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna smakfullt renoverade lägenhet ett stenkast bort från Årstaberg! Välplanerade 57 kvm med balkong i bra solläge och gott om ljusinsläpp i två väderstreck.

Här finner ni en genomgående fin röd tråd med renoverat helkaklat badrum i fantastisk ton. Ljust stilrent kök med stor matplats för det större middagssällskapet. Vardagsrum med klassisk Årstaparkett och burspråk, 2,60 i takhöjd, luftigt och härlig rymd. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Alla rum har tjusigt parkettgolv och genomtänkta moderna färgval på väggarna. Här trivs man!

Tack vare platsbyggd förvaring i hall och stor skjutdörrsgarderob i sovrum råder det ingen brist på förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör två källarförråd.


Här bor du med en kort promenad till tvärbana, buss och pendeltåg som tar dig till Stockholm central på ca 7 minuter. Härifrån är det inte långt till Liljeholmen och Globens köpcenter och rakt utanför dörren tar man gångvägen ner till Årstaskogen och Årstaviken och dess promenadstråk. Med cykel tar du dig till söder på enbart 10 minuter.

- Modernt och smakfullt renoverat!
- Här är det bara att flytta in
- Stora fönsterpartier och vackra ljusflöden

- Goda förvaringsytor med 2 källarförråd
- Närhet till Årstabergs station med pendeltåg, tvärbana och buss
- Nära naturen med badbryggor och motionsspår längst vattnet