BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Långbro

Krattvägen 16

  • 5 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 8660
  • 159
  • 10694
Värdera din bostad

Beskrivning

Tänkt dig att bo granne med grönskande lekytor, lekplats och kompisar i nästan varje grannhus där lek spring och bus fyller dagarna. Café, bageri, förskola, skola, mataffär, restaurang bara några minuter bort - låter nästan för bra för att vara sant - men så är livet på Krattvägen 16.

Själv kan du sitta i trädgården eller framför öppna spisen och njuta av ett renoverat riktigt trivsamt hus i suveränt läge.

Alltså - letar du ett optimalt hus var det så kallade livspusslet blir lätt att lägga har du verkligen hittat hem - välkommen! 

Detta trivsamma och mycket väldisponerade hus på ca 138 kvm med lekvänlig tomt ligger i hjärtat av Långbro och Älvsjö. Här har du ett smart planerat hus med 3-4 sovrum, lättskött tomt med lekytor för barnen, uteplats i bra solläge, odlingsmöjligheter, närhet till lekplatser, skog, förskolor och skolor, mataffär och kommunikationer - perfekt läge för en barnfamilj! Ett modernt och omsorgsfullt renoverat hus som det bara är att flytta in i direkt. 

Läget i villaidyllen Långbro är mycket bra med en promenad på ca 10 minuter till Långbrodalskolan, eller Kämpetorpsskolan och Johan Skyttes skolan och barnvänliga omgivningar finns i direkt närhet. Harmoni för hela familjen helt enkelt.

Mycket bra kommunikationer med bussar till både t-bana och pendeltåg, med cykel är du på Södermalm på ca 25 minuter - utmärkta kommunikationer med andra ord.

Husets trädgård bjuder på såväl gräsytor, fruktträd, bärbuskar och perennrabatter. Plats för studsmatta och barnens lek bland annat.   

- utmärkt skick från 2013
- suveränt läge
- lättskött grönskande trädgård
- barnvänliga omgivningar
- närhet skola, mataffär, lekplats, bussar
- unikt hus med generös takhöjd till nock

*****
Matrum / vardagsrum
Ett generöst matrum med direkt anslutning till köket med bra plats för matbord och annat möblemang om så önskas. En social planlösning var du kan ha plats för många - perfekt för barnkalas och middagar. Härlig öppen spis som värmer skönt. Öppet upp till taknock vilket förstås skapar en härlig rymd och luftig känsla i huset. I direkt anslutning till matrum finns plats för soffgrupp och tv-hörna. Trägolv och målade väggar

*****
Kök
Ett mycket trivsamt kök som blir husets naturliga träffpunkt tillsammans med matplatsen. Vid matplatsen finns plats för många vilket förstås är optimalt när man ska duka upp till kalas. Köket är renoverat 2013 - modernt och smakfullt. Ett funktionellt kök med bra förvaring, arbetsytor och plats för mästerkocken att briljera. Direkt utgång till generös altan och den grönskande trädgården. 

*****
Uteplats / trädgård
På baksidan med utgång från köket och matplats finns en generös trädäckad altan i perfekt sydvästläge. Altanen sträcker sig på nästan två sidor av huset var ytor för loungegrupp, matbord, grill och barnens lek finns - verkligen en oas för harmoni och umgänge. En bred trapp ner till en välskött trädgård med gräsytor, fruktträd och grönskande odlingar. 

*****
Hall & gäst-wc
Välkomnande hall med bra utrymme. En utmärkt gäst-wc på entréplanet med wc, handfat, kakel, klinker.   

*****
Sovrum 1, 2, 3, 4
Ett rogivande sovrum på entréplanet, med plats för dubbelsäng eller barnens sängar, leksaker, lekyta och förvaring. På nedre plan finns generöst masterbedroom och tillhörande i nuvarande planlösning walk-in-closet, eller som ett ytterligare sovrum. Ett något mindre sovrum också på detta plan. Tre bra sovrum på detta plan alltså om så önskas. Nedre plan även det med generös takhöjd för ett källarplan på ca 240 cm. 

*****
Badrum
Ett modernt och smakfullt badrum med både badkar och dusch, modernt och eleganta val av kakel och klinker, samt med golvvärme. 

*****
Tvättstuga / Förråd / Groventré 
En utmärkt groventré med utgång direkt till trädgården. Perfekt ingång för lekande barn och utmärkt parkering för barnvagnen. Här finns också bra tvättmöjligheter. I denna entré finns plats för förvaring. Ytterligare förråd finns i garaget, och plats finns för ytterligare förråd i trädgården om så önskas.