BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjöqvarn

Sjökvarnsbacken 4

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 5.600.000 kr / Såld
  • 8162
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk trea med öppen social planlösning, fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en inglasad balkong i soligt läge! Läget är utmärkt och lägenheten är som gjord för umgänge. Köket har en matplats som går att duka upp för många gäster vid behov, tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet. Köket är nyligen uppdaterat med ny bänkskiva, diskho och nylackade luckor i en sober grå nyans.
Här bor du i en omtyckt BRF som också erbjuder en övernattningslägenhet för gäster till en billig peng. Under fastigheten finns ett garage som är en gemensamhetsanläggning i vilken föreningen disponerar 65 bilplatser.

Detta är en perfekt möjlighet för den som söker en modern och bekväm bostad i en vacker och lugn omgivning. Endast en kort promenad ner till Saltsjön. Underbart vackert med härlig utsikt, båtliv och fina promenadstråk. På hotellet Marina Tower finns den populära restaurangen SQ som under sommarhalvåret har en stor uteservering där du kan stanna till för en helgfrukost eller ett glas vin en solig kväll. I den andra änden av hotellet huserar Sturebadet med gym, hamam, pool och spabehandlingar. Boule & Berså ligger under Danvikstullsbron vid Hammarbykanalens utlopp och är öppen från maj till september. Från kajen ansluter SL-båt som tar en till Gröna Lund och Nybrokajen på ca en kvart. Den som hellre föredrar en promenad når Södermalm på ca 10 minuter. Flertalet bussar tar dig snabbt till Slussen. Ett helt fantastiskt och naturskönt område!

De två sovrummen
Trevlig planlösning där de två sovrummen ligger avskilda från sällskapsytorna, båda med ingång från hallen. Den ena rummet har stor garderobsvägg med skjutdörrar, med plats för massor av förvaring. Väggarna är målade i en snygg och sober rosa kulör. Det andra sovrummet är målat i en fin beige nyans, även här har man bra förvaringsutrymmen i dubbla garderober.

Vardagsrum
Det stora vardagsrummet har ett ljust och fint läge och här kan man möblera på flera sätt, utrymme finns för en stor soffa, tv-möbel, läsfåtölj och en massa växter! Från de stora fönsterpartierna kan man till och med skymta Stockholms inlopp och topparna på de passerande kryssningsfartygen. Från vardagsrummet har man även utgång till den mysiga balkongen.

Balkong
Balkongen blir verkligen till ett extrarum under större delen av året, tack vare inglasningen och läget. Det härliga läget resulterar i många soltimmar. Plats finns för en utemöbel och en massa blommor och växter.

Kök
Köket har snygga mörkgråa köksluckor som bryter av fint mot bistrokaklet och den nya ljusgråa bänkskivan. En fin detalj är det avlånga fönstret ovan diskbänken. Mycket bra matplatsdel för minst 6 personer, eller fler om man nyttjar den öppna planlösningen mot vardagsrummet. Den maskinella utrustningen består av kyl & frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn och mikro samt induktionshäll. För den som är i behov av ett extrarum kan möjlighet finnas att dela av matplatsen. 

Badrum
Badrummet är utrustat med golvvärme, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här finns också en praktisk arbetsbänk samt vägghängda skåp. 

Hall
Trevlig hall med plats för bl.a en sittbänk och spegel. Längs ena väggen finns en hatthylla och garderober.
Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett rymligt källarförråd.