BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Fjugestagränd 19

  • 3 rum och kök
  • 59.5 kvm
  • Såld
  • 3428
  • 1582
  • 1554
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna fina och välplanerad hörnlägenhet om 59,5 kvm fördelat på 3 rum och kök med balkong i sydvästläge. Fönster i två väderstreck med utsikt mot skog och grönska. Här bor du du i en skuldfri och välskött HSB-förening som har god ekonomi. Föreningen erbjuder flera gemensamhetsutrymmen så som tvättstuga, bastu, gym och hobbyrum. I området finns det även 238 parkeringsplatser och 70 garageplatser.

Optimalt och trivsamt läge nära tunnelbanan och Hagsätra centrum som erbjuder ett stort serviceutbud. I närhet till lägenheten ligger även busshållplats.

Hall
Stor och öppen hall som öppnar upp till lägenheten på ett fint sätt. Här finns två inbyggda garderober och gott om plats att hänga av sig ytterkläder. 

Badrum
Till höger om hallen liger badrummet som är utrustat med wc ,dusch, tvättmaskin, handfat och badrumsskåp.

Kök
Praktisk arbetskök i vinkel. Här finns det gott om förvaring i de ljusmålade över och underskåpen med svarta beslag. Köket erbjuder generösa arbetsytor och är utrustat med kyl/frys, spis, ugn. Här får du enkelt plats med matbord för 4-5 personer.

Vardagsrum 
Vidare kommer du in till det stora och luftiga vardagsrummet med stora fina fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Här ryms det mesta så som soffgrupp, tv-möbler, bord eller annat möblemang. Från vardagsrummet når du den trevliga balkongen.

Balkong
Mysig och charmig balkong i sydvästläge med markiser. Här får du plats med bord, stolar, blommor och växter. 

Sovrum
Ljust och mysigt sovrum med ett stort fönster och plats för dubbelsäng, sängbord och garderober.

Sovrum
I det lite mindre sovrummet finns det gott om plats för säng, sängbord eller annat möblemang. Det finns gott om plats för förvaring i dem inbyggda garderoberna. Från detta sovrum når du även den stora klädkammaren som erbjuder ännu mer förvaringsutrymmen. 

 

Till lägenheten hör ett förråd.