BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Gävlegatan 4

  • 1 rum och kök
  • 18 kvm
  • 2.475.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin, genomgående renoverad 1a om 18 extremt välplanerade kvadratmeter med låg avgift där allt ingår på bästa adress i Vasastan. Här bor ni i en vacker och välbevarad 20-tals fastighet i stabil förening med låga avgifter, endast 755 kr / kvm i belåningsgrad. Lägenheten har de senaste åren renoverats till ett inflyttningsbart boende med samtliga bekvämligheter.

Väl inne i lägenheten möts ni av en luftig och inbjudande känsla där tidstypiska detaljer samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du fina ljusa ytskikt med bevarade trägolv, generös takhöjd, snickerier och ursprungsdetaljer, bra ljusinsläpp genom stort fönsterparti med spröjs och djup fönsternisch.

Här finns en välkomnande hall med god förvaring i djup garderobslösning med skjutdörrar. Kliv in i ett stilrent renoverat badrum utmärkt disponerat för sin yta med fina materiaval såsom klinkers i hexagonformad Carraramarmor och stora vita kakelplattor. Här finns dusch, WC, handfat med spegel ovan samt skön komfort genom golvvärme. Vardagsrummet är lättmöblerat och erbjuder bra sällskapsytor med perfekt utrymme för både sov-, mat- och vardagsrumsdel tack vare en stabil konstruktion och smakfull loftsäng för 140 cm madrass. 

Köket är även det renoverat de senaste åren till perfektion av optimerad yta och samtliga vitvaror av hög kvalitet inryms här. Utrustat med moderna vitvaror i rostfritt som induktonshäll, fläkt, diskmaskin, kombinerad ugn/micro, kyl/frys samt blandare i mässing. Ett kök som lämpar sig utmärkt för matlagning. Stänkskydd i marmorimitation, mässingsbeslag och stenmönstrad bänkskiva samt mörkt klinkersgolv förhöjer även den känslan.

Föreningen är stabil, äger marken och har funnits sedan 1920-talet och har idag en väldigt låg belåningsgrad om endast 755 kr / kvm. Bostaden är belägen på en lugn gata och i området finns ett rikt och blandat utbud av alla slags nöjen och service med utmärkta kommunikationer i direkt närhet. En lägenhet som verkligen upplevs större på plats - välkommen på visningarna!