BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Ektorp

Ektorpsvägen 1

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • 4689
  • 263
  • 3748
Värdera din bostad

Beskrivning

*Kontakta mäklaren för privatvisning*

Välkommen till denna fina 1:a högst upp i huset med fina materialval, fransk balkong och helt utan insyn!

Här bor du med ett magiskt läge med närhet till både stadspuls och natur. Ektorp erbjuder bra kommunikationer, närcentrum och natur. 

Du välkomnas in i hallen via säkerhetsdörr, här finns plats för avhängning och förvaring i platsbyggda garderober. Vidare in i bostaden finns det stilrena köket med vita luckor och beslag i silver med svart läder. Bänkskiva i ljus laminat och stänkskydd i vitt kakel. Vitvaror såsom integrerad kyl/frys i vitt, varmluftsugn, induktionshäll och integrerad fläkt. Köket ligger med öppen planlösning mot det lättmöblerade rummet. Här ryms soffgrupp, tv-möbel och matbord samt säng. I rummet finns även en fransk balkong med magiskt utsikt över trädtopparna. Stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och rymd i bostaden. Badrummet är helkaklat i vitt med klinker i grått och ligger i anslutning till hallen. Här finns dusch med duschvägg, toalett, handfat med kommod, spegelskåp samt kombinerad tvätt och tork med praktisk arbetsbänk och överskåp i vitt med bra förvaring. Hela bostaden har vackert ljust golv, målade väggar i vitt.

Ett boende som måste upplevas på plats!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök . Våningsplan 6 av 6, hiss finns. Lägenhetsnummer 81005. Föreningen Brf Oakhouse.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 2 567 kr (Värme, vatten, Kabel-TV (grundutbud), bredband ingår). Andel i föreningen är 0.9339 %.

Driftskostnad

Totalt 200 kr/mån (2 400 kr/år) varav El 100 kr/mån, Försäkring 100 kr/mån. Antal personer: 1. Driftkostnaderna är uppskattade.

Lägenhetens nettoskuldsättning

483 984 kr

Överlåtelseavgift

1 838 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

788 kr.

Byggnadsår
2018

Uppvärmning
Fjärrvärme

Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Allmänt om föreningen
Föreningens Oakhouse förvärvade fastigheten Sicklaön 202:9 år 2016 och är en äkta bostadsrättsförening. Brf Oakhouse består idag av 67 lägenheter med bostadsrätt, 1 kommersiell lokal med hyresrätt samt 1 garage med 29 platser samt 2 platser i markplan. Total boarea är 2 999 kvm och den kommersiella lokalen är 62 kvm.

Fastigheten/marken
Föreningen äger även marken.

Kommande avgiftsförändringar
Styrelsen har beslutat att höja avgiften vid årsskiften, dock inte med hur många procent - uppgifter hämtade från föreningen 2023-08-29.

Kommande renoveringar
Inga planerade renoveringar i närtid - uppgifter hämtade från föreningen 2023-08-29.

Gemensamma utrymmen
Lummig innergård, cykelrum och barnvagns- och rullstolsrum. Till varje lägenhet hör ett förråd.

Garage & Parkering
Föreningen har 29 garageplatser under fastigheten som hyrs ut till medlemmarna. I dagsläget finns det lediga platser, kostnaden för en plats är 1 375 kr/månad - uppgifter hämtade från Parkona 2023-08-31.
Det finns dessutom 2 markparkeringsplatser, där bilpoolsbilen står parkerad.
För köhantering kontakta Parkona, info@parkona.se.

Bilpool – Ett miljövänligt resande
För dig som bara behöver bil ibland står föreningens bilpool till tjänst – det nya smarta sättet att få tillgång till bil. Boende i föreningen kan nyttja två bilar för kortare eller längre bilresor, ett miljövänligt resande och enkel tillgång till bil när du behöver.

TV- och internetanslutning
Fastigheten är ansluten till fibernät med distribution inom huset till uttag i varje lägenhet. Ownit bredband och kabel-TV (basutbud) ingår i avgiften.

Övrigt
Du behöver inget eget elavtal. Varje lägenhet har en mätpunkt som mäter varje lägenhets faktiska förbrukning. Kostnaden för förbrukad el läggs sedan på månadsavin.

Områdesbeskrivning

Ektorp är ett trevligt område och har ett centralt läge i Nacka med närhet till stad, natur och vatten.
Fina strövområden och närheten till Skurusundet och dess båtliv.

Till Nyckelviken som är en av Nackas flera naturreservat är det bara en promenad, det är ett populärt naturområde vid vattnet med flera motionsslingor och utegym. En välbesökt lantgård med djur och trevliga rast/grillplatser som är mycket uppskattad av barnfamiljer. 

 

Kommunikationerna till och från är mycket bra med ett stort antal bussar som går dygnet runt med ca 20 minuter in till slussen. 

 

Ektorps centrum ligger ett par minuters promenad bort och här finns det bl.a. matbutiker, restauranger, bageri Gateau och två stycken gym, AIM Studio och Nordic Wellness. I Ektorp ligger även Nacka Sjukhus som är ett modernt sjukhus med närakut. 

 

Önskas ett större utbud av restauranger, underhållning och shopping ligger Nacka Forum bara 2km bort. Här finns ett fantastiskt utbud av butiker, restauranger och caféer. Det är även här tunnelbanan som blir en förlängning av blåa linjen kommer ha en av sina stationer!