BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Axbergsgränd 25

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 5386
  • 839
  • 1668
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt Välkommen till denna välplanerad 3a om 73 kvm. 

Här har du chansen att få bo högst upp i huset med balkong med eftermiddag/kvällssol och med utsikt mot gård och härlig grönska. Lägenheten har en genomgående planlösning vilket genererar ett mycket fint ljusinsläpp och skapar en härlig atmosfär. Det här är en lägenhet som passar alla, både barnfamilj, par eller ensamstående. Lägenheten har två stora sovrum, ett stort och socialt vardagsrum med fina fönsterpartier som delar av mellan vardagsrummet och köket vilket genererar mer ljusinsläpp och en öppen och social känsla. Fullt utrustat kök med goda arbetsytor och förvaringsutrymmen. Här finns även en separat matplats. I badrummet finns både tvättmaskin och badkar.

Föreningen är stabil och välskött och på gården finns både grill och lekplats. Föreningen tillhandahåller även egna parkering- och garageplatser.

Här bor ni i ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till både natur och goda kommunikationer. Med endast en kort promenad tar du dig till Hagsätra centrum där du finner tunnelbanans gröna linje, bussar som bland annat tar dig till pendeltågsstationen i Älvsjö samt serviceutbud så som matbutiker och restauranger m.m

Hall
Stor och inbjudande hall som öppnar upp till lägenheten på ett trevligt sätt. Här finns det gott om plats att både förvara och hänga av ytterkläder.

Sovrum
Till höger om hallen finner ni ett av de stora sovrummen som är målad i en grön nyans belägen med en fin utsikt mot gården. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord eller annat lättare möblemang om så önskas. Det finns även gott om förvaringsutrymmen i garderoberna som löper längs med ena väggen.

Sovrum
Det andra sovrummet ligger till vänster om hallen och är målat i en fin blå nyans och har utsikt mot härlig grönska. Här ryms både säng, sängbord, arbetshörna eller annat möblemang. Det finns även goda möjligheter att få plats med förvaring.

Vardagsrum
Stort och socialt vardagsrum. Här ryms det mesta som behövs. Här får du enkelt plats med större soffgrupp, tv-möbler, arbetshörna, större middagsbord eller annat möblemang.

Från vardagsrummet når du den härliga balkongen belägen i högt läge mot den grönskade gården med eftermiddag/kvällssol. Börja dagen här med en kopp kaffe i lugn och ro.

Kök
Ljust och praktiskt kök med vita skåpsluckor, grått kakel och bänkskiva i trä som bjuder på bra förvaring och generösa arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, spis och diskmaskin. I köket finns en separat matplats för middagsbord.

Badrum
Ljust badrum tack vare vädringsfönstret som släpper in rikligt med ljus. Yteffektivt med både badkar och toppmatad tvättmaskin. Badrummet är även utrustat med wc och tvättställ.