BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Hägerstensvägen 117B, vån 3

  • 2 rum och kök
  • 44.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

HÖGT UPP MED SOLDRÄNKT BALKONG I SÖDERLÄGE!

- Mitt i hjärtat av pittoreska Aspudden
- Balkong mot grönskande innergård
- Soligt söderläge på balkongen
- Generös takhöjd om ca 2,7 meter
- Vacker utsikt över lummig grönska och fina byggnader
- Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck
- Bostaden präglas av tidstypisk funkischarm
- Genomgående fräscha ytskikt

- Hushållsel, bredband, värme & vatten ingår i avgiften (en faktisk kostnadsbesparing på ca 500-600 kr/mån)
- Endast två minuters promenad till Aspuddens centrum och tunnelbana

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade tvåa attraktivt belägen i pittoreska och lummiga Aspudden. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, en generös takhöjd om ca 2,7 meter samt en härlig balkong i soligt söderläge med massor av sol och vacker utsikt över föreningens lummiga innergård.

Lägenheten är i mycket fint skick och har renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom. Vidare erbjuds ni ett inbjudande och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen, ett fräscht kök med goda arbetsytor och fönster med vacker vy över sekelskifteshus, gott om plats för matbord i köket, ett sovrum i generös storlek med bra förvaringsmöjligheter och ett stilrent helkaklat badrum, möjlighet för tvättmaskin.

HSB:s Brf Vandraren i Stockholm är en stor och stabil förening med mycket god ekonomi och som äger marken (ej tomträtt). I fastighetens källare finns cykel- och barnvagnsförråd, föreningens gästlägenhet och tvättstugor. Praktiskt vindsförråd följer med nyttjanderätt.

Här bor ni mitt i idylliska Aspudden som erbjuder ett gediget utbud av caféer, restauranger, butiker. Ett vackert hem med endast två minuters promenad till tunnelbanan. Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad endast cirka 10 minuters promenad bort, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Endast två tunnelbanestationer bort är ni innanför tullarna vid Hornstull.

En bostad som måste upplevas - Varmt välkomna att anmäla ert intresse!