BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Henriksdal

Henriksdalsringen 1, 7tr

  • 1 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 5733
  • 188
  • 1140
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina, ljusa och välplanerade 1a på Henriksdalsberget - ett stenkast från Södermalm, Hammarby Sjöstad och Sickla köpkvarter. Bostaden har närhet till både natur och vatten, med mycket goda kommunikationer in till City. Detta är ett boende ni inte får missa.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av en trevlig hall som erbjuder goda avhängningsytor i form av inbyggda garderober i originalutförande. Vidare kommer man till det öppna och ljusa allrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här ryms enkelt en stor soffgrupp, tv-möbler samt en större säng. Från fönstret har man fri vy över himmel och den grönskande innergården.

Köket är mycket välplanerat med fina originaldetaljer och erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Vid matplatsen intill fönstret kan man sitta 4-6 personer och den maskinella utrustningen består av kyl/frys samt spis/ugn.

Bostaden har ett fräscht badrum och är utrustat med wc, dusch, två handfat samt tvättmaskin.

- Mycket ljus och väldisponerad 1a högst upp i huset.

- Fint kök med originaldetaljer.

- Ingen insyn och härlig utsikt över den grönskande innergården.

- Stort vindsförråd i samma hus.

- Nära till vatten, natur och kommunikationer in till City. I närområdet finns restaurang, matbutik, kemtvätt och förskola.