BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Valborgsmässovägen 7, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 3121
  • 181
  • 2378
Värdera din bostad

Beskrivning

FANTASTISKT LJUS OCH FRÄSCH FUNKISTVÅA I TOPPEN FÖRENING! 

- Mitt i hjärtat av pittoreska Midsommarkransen/Telefonplan
- Generös takhöjd om ca 270 cm
- Genomgående och öppen planlösning med med flera fönster i två väderstreck
- Fräscht kök med rostfri kyl/frys, diskmaskin samt gashäll
- Stilrent och helkaklat badrum med takdusch, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt vädringsfönster
- Stort sovrum med platsbyggd förvaring
- Bostaden präglas av tidstypisk funkischarm och fina detaljer
- Ombyggnadspotential till att bli en bra trea
- Stor stabil förening med låg belåningsgrad
- Låg avgift där värme, vatten, bredband (1000 Mbit) och kabel-TV ingår
- Övernattningslägenheter, bastu och festlokal i föreningen
- 100 meter till närmsta livsmedelsbutik Coop Svandammsplan
- Endast två minuters promenad till Telefonplan respektive fem minuters promenad till Midsommarkransens centrum och tunnelbana
- Badmöjligheter i mysiga Vinterviken, Örnsberg och Gröndal, endast en kort cykeltur bort
- Lummiga Svandammsparken blomstrar ordentligt på sommaren med härligt häng

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade tvåa attraktivt belägen i pittoreska och lummiga Midsommarkransen/Telefonplan. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, en generös takhöjd om ca 270 cm samt en öppen och social planlösning som bjuder in till umgänge. Lägenheten är i mycket fint skick där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom. Vidare erbjuds ni ett trevligt vardagsrum med härliga ytor, ett påkostat kök med diskmaskin, ett rymligt sovrum med platsbyggd garderobsväg samt ett stilrent helkaklat badrum med vädringsfönster och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Exemplariska förvaringsmöjligheter erbjuds i hallen genom flertalet platsbyggda garderober med tillhörande överskåp. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett förråd i markplan om ca 7,5 kvm.

Brf Tele är en stor och stabil förening med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad om ca 2007 kr/kvm (årsredovisningen 2020). 1000 Mbit bredband ingår i den redan låga avgiften. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som hobbyrum, tre övernattningslägenheter, samlingslokal, bastu samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter. För mer information om föreningens ekonomi se bilagd årsredovisning 2021. 

Här bor ni mitt i hjärtat utav idylliska Midsommarkransen/Telefonplan som erbjuder ett gediget utbud av mysiga caféer, trevliga restauranger och charmiga butiker. Ett vackert hem med endast ett fåtal minuters promenad till tunnelbanan. Tunnelbanan tar er sedan vidare till Södermalms härliga puls på endast fem minuter och till T-centralen på 14 minuter. 

En bostadsdröm som måste upplevas på plats! Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse, bokningsbara visningar finns på hemsidan.