BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björkhagen - Johanneshov

Ystadsvägen 111

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 4577
  • 1426
  • 2751
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerade lägenhet om 73 kvm fördelat på 3 rum och kök. Lägenheten har en genomgående planlösning med stora vackra fönsterpartier som genererar ett härligt ljusinsläpp. Det finns två sovrum med garderober, ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin, luftigt vardagsrum där du når den trevliga balkongen med västerläge samt ett stort och praktisk kök med separat matplats.

Här bor man i en omtyckt förening med god ekonomi som har innergårdar med växthus, odlingslotter och P-platser. Det finns även en festlokal, övernattningsrum och bastu.

Kapprum/ Inre hall
Stor och välkomnande hall med bra förvaring av ytterkläder via en hatthylla. På golvet ligger praktiskt klinkergolv som övergår till parkettgolv längre in i lägenheten/hallen. I hallen finns en garderob och det finns även plats för annat lättare möblemang.

Sovrum
I direkt anslutning till hallen ligger ett av sovrummen. Ljust och mysigt sovrum med fönster som vetter mot den fina innegården. Här finns gott om plats för större säng, sängbord, skrivbordshörna eller annat möblemang. Det finns även gott om plats för förvaring i garderoberna längs med ena väggen.

Sovrum
Det andra sovrummet är stort och rymligt. Stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och bjuder på fin utsikt över den trevliga innergården. Här får du enkelt plats med dubbelsäng, sängbord, eller annat möblemang. Det finns även gott om plats för förvaring i garderoberna.

Badrum
Stort och fräscht badrum med vitkaklade väggar. Vacker klinker i grön nyans som löper vidare upp på en av väggarna, vilket ger en fin dynamik. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, badrumsspegel och badrumsskåp. Det finns även en tvättmaskin samt bra med förvaring i skåpen ovanför arbetsbänken.

Vardagsrum
Vidare kommer du in i det rymliga och luftiga vardagsrummet som har stora vackra fönster med utsikt mot skog och härlig grönska. Här ryms både soffgrupp, tv-möbler, större matbord eller annat möblemang som önskas. Från vardagsrummet når du den stora och mysiga balkongen med västerläge.

Balkong
Stor och mysig balkong i västerläge som ligger i anslutning till vardagsrummet. Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. Här finns utrymme för loungemöbler, blommor och växter. Börja morgonen här i lugn och ro med en kopp kaffe för dig själv.

Kök och matplats
Det praktiska köket nås både från vardagsrummet och hallen. Köket erbjuder gott om förvaring i köksskåpen med vita luckor. Vitt kakel ovanför diskbänken. Det finns spis, spisfläkt, integrerad ugn samt kyl/frys. Väl tilltagna arbetsytor samt vackert fönster med utsikt mot skog och grönska. I köket finns även en separat matplast. 

 

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd med nyttjanderätt.