BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skärmarbrink

Skärmarbrinksvägen 5

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 4616
  • 374
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett hem med mycket charm! Generösa fönsterpartier som skänker fint ljus in i hela bostaden, hög takhöjd (2,70m) och balkong med många soltimmar! 

En välkomnande hall öppnar upp fint mot sällskapsdelarna i vardagsrummet och köket. Från vardagsrummet finns utgång till en underbar balkong i västerläge. Badrummet är helkaklat, sovrummet är mycket trivsamt och köket är i original. 


Här bor Ni på utmärkt läge med närhet till det mesta; Södermalm, Globen och Tele2 Arena, Nackareservatet, Gamla Enskede och Sickla Köpkvarter. Med bara några minuters promenad till Skärmarbrink, Globen och Blåsut är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden via Gullmarsplan och Stockholms linjetrafik. Vill du känna stadens puls på närmare håll är det bara en kort promenad till Skanstull och Södermalm.

Området kring Blåsut är expansivt och flera goda och trendiga restauranger och bageri erbjuds, bland annat Enskede Matbod, Åsushi och Matateljén. Bonne femme har nyligen öppnat på Blåsutvägen som erbjuder nybakat bröd och magiska bullar! Alldeles i närheten ligger lugna och sköna Blåsutparken och för den som vill ha mer natur och friluftsliv finns vackra Nackareservatet inom gångavstånd. På andra sidan Nynäsvägen finns Globen och Tele2 Arena med stort utbud av restauranger, affärer och evenemang. Tolv Stockholm erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och upplevelser, till exempel äventyrsgolf, bowling och arkadspel. 

Detta är ett hem att trivas i!
Välkommen på visning!