BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm / Hornstull

Bergsunds Strand 36, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 4009
  • 153
  • 1307
Värdera din bostad

Beskrivning

I hjärtat av Hornstull i lugnt gårdshus på populära Bergsunds Strand hittar ni denna ljusa och välplanerade 2a högt upp på våning 3 med en modern standard med samtliga bekvämligheter i huset. Här bor ni högt upp med balkong i härligt solläge och utsikt över grönska, takåsar och föreningens trevliga innergård. Föreningen är välskött och modern med en stabil ekonomi och låg avgifter som planeras sänkas med 10 %. Utöver det har man även ett eget garage med laddstolpar för elbil, stor hiss, samt flera faciliteter in-house vilket ger ett bekvämt boende med ett stort mervärde.

Kliv in i en välplanerad hall med gott om plats för avhängning samt förvaring i  platsbyggda garderober. Lägenheten har flera stora fönsterpartier (3-glas) som ger ett fint ljusinsläpp till samtliga rum. Ljusa ytskikt som nyligen fräschats upp och el som har dragits om ger ett inflyttningsklart boende. Fina moderna vitvaror i köket som är extremt välplanerat för sin yta och innehar all maskinell utrustning såsom diskmaskin, rostfri fläktkåpa, kyl/frys, glaskeramikhäll och inbyggnadsugn samt micro.

Sovrummet är rofyllt och rymligt med ett fint hörnfönster och plats för dubbelsäng och sängbord utan problem. Vardagsrummet är även det rejält tilltaget och har plats för både hemmakontoret, soffgrupp och matbord. Här finns även ytterligare förvaring i garderobslösning. Stort fint hörnfönster även här som släpper in bra med ljus. Badrummet är fräscht och helkaklat i ljusa färger och har disponerats väl med plats för både tvättmaskin, väggskåp, duschvägg, dusch, WC och handfat med spegelskåp ovan. Här finns även skön golvvärme.

Som om detta inte vore nog, kan denna bostad även stoltsera med en härlig balkong att avnjuta varma sommarkvällar på. Balkongen vetter i sydvästligt läge vilket innebär sol under eftermiddagen och kvällen under sommarhalvåret och har gott om plats för både stolar och bord. Fortsätt sedan på föreningens gemensamma innergård som nyligen rustats upp med ett rejält trädäck med fina utemöbler, loungemöbler, pergola och grill.

På innergården finns även ett eget lusthus (går och boka separat), konstgräs och lekplats. Föreningen har även bokningsbara utrymmen såsom stor och fräsch tvättstuga med bokningsbara maskner och drop-in, bastu med relax, bubbelbad och pentry samt snickarbod. Garage med möjlighet till laddstolpe finns med kort kö och reducerat pris för föreningens medlemmar. Alla gemensamma utrymmen ligger beläget i denna uppgång vilket ger smidig access. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd.

Föreningen är stabil med låg belåningsgrad om endast ca 1 200 kr/kvm, 3 kvarvarande hyresrätter som dold tillgång och 5 lokaler som hyres ut och genererar goda intäkter vilket gör att avgiften kan hållas låg. Med sitt lugna men samtidigt optimala läge med lummig grönska som skärmar av stadens puls men samtidigt med direkt närhet till service och kommunikationer så kan man inte bo bättre och bekvämare än såhär. Varmt välkommen på visningarna!

- Välplanerad 2a i modernt gårdshus - inflyttningsklart boende på bästa adress!
- Otroligt fina ljusinsläpp från stora fönsterpartier med utsikt över föreningens trevliga innergård
- Platsbyggt optimalt kök med samtliga moderna vitvaror och utgång till härlig balkong i sydväst
- Stambytt och fräscht helkaklat badrum med duschvägg och tvättmaskin
- Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och bra med förvaringslösningar genomgående
- Låga avgifter, låg belåningsgrad i stabil förening med god ekonomi som planerar att sänka avgifterna med 10 %
- Gemensam upprustad innergård som bidrar till härligt häng under sommarhalvåret!
- Flera gemensamma faciliteter i samma hus såsom bastu, relax, garage m.m.