BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnholmen

Tre Kronors Väg 27, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 3736
  • 702
  • 1053
Värdera din bostad

Beskrivning

Renoverad 2:a med optimal planlösning - Två klädkammare och två badrum - Balkong i söderläge - Fantastiskt läge - Kök fullt maskinellt utrustat - Nackas mest populära bostadsområde.

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och renoverade funkis 2:a i populära Kvarnholmen. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City med både buss och pendelbåt. Bostaden erbjuder allt från stora och öppna rum, renoverat kök med gott om förvaring till en härlig balkong i söderläge. Detta är en bostad som måste upplevas på plats!

När du kommer in välkomnar lägenheten dig med den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter i klädkammare precis vid entrén. Från hallen tar du dig in till bostadens välplanerade kök som är renoverat och fullt maskinellt utrustat såväl som stilrent i designen. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor och har en naturlig och bra matplats vid fönstret.

Vardagsrummet är stort, luftigt och mycket lättmöblerat. Här får du enkelt plats med större soffa, tv-möbler och annat möblemang om så önskas. Stora fönster som släpper in rikligt med ljus finns i samtliga rum.

Lägenheten har ett ordentligt och gediget sovrum! Sovrummet rymmer en större dubbelsäng och klädförvaring i form av en rymlig klädkammare. Från sovrummet har du access till den fantastiska balkongen som ligger belägen i bästa söderläge. Här ryms det sittgrupp och gröna växter

Yteffektivt och renoverat badrum i tilltalande färger med badkar och handfat samt tvättmaskin. Bostaden har även en separat gäst-WC.

Detta är en bostad som andas charm från första listen till sista och måste upplevas på plats.

Varmt välkommen på visning!