BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Traneberg

Tranebergsvägen 26

  • 3 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Stor trea med underbar balkong med kvällssol. Genomgående social lägenhet med stora sällskapsytor och ett rymligt kök med matplats. Två ordentliga sovrum med plats för både större sängar samt förvaring. Fräscht och modernt badrum med dusch och tvättmaskin. Badrummet är helkaklat med vita liggande kakelplattor och marrakechklinker på golvet. Vidare har man organiskt inslag med smart förvaringslösning i trä med läderhandtag och kommod med spegel ovanför. Dessutom har man en vägghängd toalett samt golvvärme. Vill man disponera badrummet annorlunda så finns även möjligheten att ha tvättmaskin här.
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och egen läshörna eller matplats. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens balkong med svårslaget solläge. Vidare finns det moderna köket i anslutning med en stor matplats. Köket har ett härligt ljusinsläpp och fräscht skick, med samtliga vitvaror och skåpsluckor nytt från 2021. Även golv och belysning är från 2021. Smakfullt renoverat i neutrala färger med en anknytning till fastighetens ursprung. Mycket generös förvaring och väl tilltagna arbetsytor gör detta till ett mycket inbjudande kök. Utrustat med allt du behöver så som fullstor integrerad diskmaskin, kyl&frys samt spis med ugn och fläkt. Som kronan på verket finns även en eldstad med hög mysfaktor.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som furugolv, fiskbensparkett samt härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Brf Mösseberg 17 är en mycket trevlig förening med 10 lägenheter som upplåts som bostadsrätter. Välskött ekonomi och välplanerad förening från start. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig baksida samt förråd och matkällare till alla lägenheter. Gemensamt förråd i källaren.

- Högt upp i huset
- Öppen spis
- Grönskande balkong med kvällssol
- Mycket välskött förening
- En minut till tunnelbanan
- Högt i tak
- Rymligt förvaring i dubbla förråd
- Högt läge med grönskande omgivning utan insyn


Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.