BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Sandalettgatan 5

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • 4.300.000 kr / Såld
  • 1757
  • 161
  • 3089
Värdera din bostad

Beskrivning

En unik 3:a med två badrum! Varmt välkomna till Sandalettgatan 5. Snart har vi äran att presentera en väl tilltagen 3:a på hela 84 kvm. Bostaden karaktäriseras av generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier och en fantastisk uteplats med bra storlek belägen i den slutna innergården. Morgonsolen tittar in vardagsrummet och köket. Här har man även lyxen med två väl tilltagna badrum, perfekt för den stora familjen. Den mysiga uteplatsen är belägen i bra läge med insynsskydd som bäddar för trevliga sällskapskvällar

Här samspelar vardagsrum och kök tillsammans, vilket bidrar till härliga sociala sällskapsytor. Bostaden erbjuder dessutom väl tilltagna sovrum med gott om plats för förvaring i garderober.

Ta tillfället och bo nära både naturen och promenadavstånd till pendeltåg & service!

Runt hörnet finns flera restauranger, bland annat Texas Longhorn samt Aloë som fått en Michelin-stjärna för sin utsökta mat. Älvsjö konditori har det ljuvliga helgbrödet eller födelsedagstårtan. Hos Marie kan du klippa dig inför helgen. Om du behöver köpa fredagsblommor är Älvsjö Blomsterhandel ett bra tips, Träna kan du göra på flertalet anläggningar i området någon minut bort eller varför inte ta en löprunda i Solbergaskogens naturreservat?

Generellt om bostaden

* 3:a på 84 kvm
* Två badrum
* Bänkskiva i sten
* Stor uteplats med eftermiddag / Kvällssol
* Goda förvaringsmöjligheter 
* Välutrustat kök från Vedum
* Stilrena materialval
* Förskola i föreningen
* Stabil förening
* Föreningen äger marken
* Parker och service i området