BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Hedenströms väg 15

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • 3.995.000 kr Pris
  • 4581
  • 260
  • 3191
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a i populära Tollare. Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning, stora och öppna rum samt en stor balkong i ett behagligt österläge med sjöutsikt! Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten.  

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. 

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Vita skåpsluckor och ljus bänkskiva i laminat. Vitvarorna i köket är påkostade som det bästa tillvalet i vitt utförande med en fullstor kyl och frys, inbyggd micro och varmluftsugn, diskmaskin och induktionshäll. Stor matplats för hela familjen.

Bostaden har två sovrum. Ett master bedroom med goda garderobsutrymmen och som rymmer större dubbelsäng. Från sovrummet når man bostadens balkong som ligger i ett härligt österläge med behaglig förmiddagssol för morgonfikat där man kan titta ut över Lännerstasundet. Balkongen är stor och rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter. Balkongen går att glasa in för den som vill. Bostadens andra sovrum är också mycket rymligt och lättmöblerat. 

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med grått klinkergolv och ljusa helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i form av skåp. 

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

 

- Öppna sällskapsutrymmen, perfekt för större sällskap.

- 2 stora och rymliga sovrum.

- Säljaren disponerar ett källarförråd i samma hus.

- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum och Restaurang The Old Smokehouse.

- Utmärkta kommunikationer i form av bussar 

- Båtplats finns då och då lediga i området där tex säljarens båt ligger 800 meter från bostaden. Med båt kan du ta dig till mysiga ställen som tex Fjäderholmarna, Artipelag och sjörkogen vid Grand Hotel vid Saltsjöbaden med en mysig färd på någon halvtimme. 

- Föreningen erbjuder övernattningslägenhet

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök varav 2 sovrum. Våningsplan 1, hiss finns. Lägenhetsnummer A1101. Föreningen Brf Grindstugeparken.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 3.995.000 kr Pris. Månadsavgift 3 743 kr (Värme, kallvatten ingår). Andel i föreningen är 1.3181 %.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Byggnadsår
2017

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Grindstugeparken är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2015 och består av tre flerfamiljshus med totalt 80 lägenheter. Inflyttning i lägenheterna skedde under 2017. Föreningen äger marken. Läs mer om föreningen på www.brfgrindstugeparken.se 

Kommande renoveringar
Då det är en nybyggd fastighet är inga större renoveringar eller åtgärder planerade eller beslutade. Föreningen är fortfarande under totalentreprenören Bonavas garantitid, femårsbesiktning genomförs 2022 - uppgifter hämtade från föreningen 2022-09-01.

Avgiftsförändringar
Föreningen har inte beslutat om några avgiftsförändringar - uppgifter hämtade från föreningen 2022-09-01.

Tv och bredband
TV, telefoni och bredband tecknas separat av de boende. Fiber framdraget. För utbud av tjänster och leverantörer se portal https://zmarket.se

Gemensamhetsutrymmen
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. I föreningen finns barnvagns-/rullstolsrum, cykelparkering och stor övernattningslägenhet som kan hyras för 300 kr/dygn. På den lugna innergården finns en skogsdunge, lekplats och miljöhus för hushållssopor och källsortering.

Parkering
Föreningen har tillgång till 73 parkeringsplatser, varav två handikapplatser, för uthyrning i kallgarage. Kostnaden för en plats är 1000 kr/månad. Föreningen har även åtta MC-platser, kostnaden för en MC-plats är 350 kr/månad. Föreningen planerar för installation av elplatser i garaget.
Föreningen tillämpar kösystem och godkänd medlem kontaktar styrelsen på brfgrindstugeparken@gmail.com med förfrågan.
I dagsläget finns det lediga platser - uppgifter hämtade från föreningen 2022-09-01.

På innergården finns det tre avgiftsbelagda parkeringsplatser för besökande.

Ägande
Jurtidisk person godkänns ej. Föreningen godtar delat ägande under förutsättning att samtliga delägare är privatpersoner och att minst en delägare avser bo och bor i lägenheten.

Överlåtelseavgift
1 182,5 kr. Betalas av köparen

Pantsättningsavgift
473 kr. 

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

El
Individuell mätning av förbrukning av el, gemensamt avtal finns i föreningen och debiteras lägenhetsinnehavaren.

Vatten
Individuell mätning av förbrukningen i varje lägenhet. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med vattenleverantör och gemensamt avtal finns i föreningen och debiteras lägenhetsinnehavaren.

Föreningens kontaktuppgifter
https://www.brfgrindstugeparken.se/

Områdesbeskrivning

I Nacka växer skärgårdsstaden Tollare expansivt fram och här har man bevarat anor från 1400-talet som ska göra sig påminda i den moderna vardagen. Tollare är ett fantastiskt område där både naturen, vattnet och storstan är i fokus. Området började bebyggas under 2012 och fortsätter kontinuerligt att växa med allt från små ytsmarta lägenheter till stora takvåningar och friliggande hus med unik arkitektur. Tollare förväntas vara färdigbyggt under 2020 och beräknas då försett drygt 1 100 familjer med nya unika hem. Här finns någonting för alla åldrar - familjeliv och egentid, jobb och fritid samt natur och storstad.

I området finns bageri, gym, mindre livsmedelsbutik samt Tollares nyöppnade kvarterskrog, Bruket, nere vid vattnet. I närområdet finns ytterligare butiker, restauranger och närservice lättillgänglig. För den som önskar större shopping finns bland annat Nacka Forum med 150 butiker, caféer och restauranger inom räckhåll, samt Sickla Köpkvarter och Orminge Centrum. 

Flertalet förskolor och skolor finns i närheten. På fritiden finns många olika aktiviteter för barnen, allt från naturliv till idrotter av olika slag.