BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariaberget

Hornsgatan 70A, 1 tr ÖG

  • 1.5 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 7280
  • 193
  • 3064
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Södermalms mysigaste och charmigaste 1,5:a med sovalkov i vackert gårdshus från 1907 med vacker uteplats i skyddad och trevlig miljö. Vackra bevarade sekelskiftesdetaljer såsom kakelugn, serveringsskåp, gedigen takhöjd och vackert golv. Denna välplanerade lägenhet som enkelt kan delas av till en 2:a ligger på bästa tänkbara adress i stabil förening. Bostaden är väldisponerad med ett mysig sovdel, härligt kök med matplats intill fönstret. Öppet och stort allrum med otroligt bra förvaring från golv till tak och helkaklat badrum med fönster. Generöst ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och väl tilltagna takhöjden. Förutom den fina innergården har föreningen har en bastu högst upp i entréhuset med utsikt över takåsarna. 

Hallen
Hallen välkomnar dig med vinklar, vrår och ljus och öppnar upp sig mot det mysiga köket.

Kök
Från hallen möter köket upp, med en inbjudande och social placering. Perfekt yta för matplats intill fönstret. Påkostade vitvaror såsom diskmaskin, kyl & frys från Smeg. Gott om arbetsyta och förvaring. Stort skafferi. 

Badrum
I Anslutning till hallen och köket finns badrummet med dusch bakom vikvägg i glas. Stort fönster gör vadrummet extra härligt. Kaklade väggar och klinker på golv. 

Vardagsrum
Stort och härligt vardagsrum där ena lågsidan har förvaring från golv till tak via serveringsskåp och garderober i original. Plats för större soffgrupp och plats för dubbelsäng i alkoven bakom mörkläggningsgardiner. Vackra detaljer såsom golvsocklar, plankgolv och kakelugn.