BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blackeberg / Bromma

Karen Blixens gata 13

  • 5 rum och kök
  • 107 kvm
  • Såld
  • 7659
  • 293
  • 6626
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus topplägenhet med milsvid utsikt över Mälarens glittrande vatten, belägen nära Kvarnvikens båtklubb att förvärva!
Här kan du njuta av magnifika solnedgångar från den stora insynsskyddade balkongen i sydvästläge. Balkongen är inglasad och har ett vackert trägolv med plats för större loungedel/matbord och härlig avkoppling. Här omges du av ett skönt lugn som skapar en harmonisk känsla med den natursköna vyn och det vackra landskapet utanför, en härlig sommarkväll eller en mäktig nyårsafton i goda vänners lag.
Unik femrummare om 107 kvm på attraktiva Karen Blixens gata 13 - välplanerad och belägen högt upp i huset på våning 9.
Den sociala delen av bostaden med den öppna planlösningen till det nyrenoverade köket med klassisk och stilren känsla bjuder in till skönt umgänge och härliga middagar. Bostaden har ett generöst ljusinsläpp med stora fönster.
Golven är genomgående av ek och fönsterbänkarna av natursten.

Samtliga sovrum har österläge med härlig soluppgång och varm, skön morgonsol. Sovrummen har gott om förvaringsmöjligheter. I mastersovrummet finns en stor och rymlig skjutdörrsgarderob.
Bostaden har två stora och rymliga badrum med genomgående påkostade och sobra materialval, det större med både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även en stor klädkammare och ett rejält källarförråd.
Garageplatser finns lediga att hyra med direktanslutning upp till bostaden med husets två hissar. Det finns även uteparkeringsplatser och elparkeringsplatser att hyra.
Ett stenkast bort finns fantastisk natur med sköna promenadstråk utmed stranden och längs klipporna i naturreservatet. Här finns även barnvänliga badstränder med hopptorn och vattenrutschbana, välbesökta kvartersrestauranger, bageri Gateau och det populära Trädgårdscaféet samt en äventyrsminigolfbana vid Kanaanbadet.
Du har 10 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje som snabbt tar dig till Stockholms centrum.
Varmt välkommen till visning av detta unika boende, långt utöver det vanliga!