BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mälarhöjden - Västertorp

Slättgårdsvägen 105

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • Såld
  • 3514
  • 969
  • 2179
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett underbart hem väntar här på Slättgårdsvägen 105. Bostaden går i en ljus färgskala vilket tillsammans med fönsterpartier i tre väderstreck resulterar i ett riktigt trevligt hem. Matplatsen med burspråk går att duka upp för många gäster. Stort vardagsrum med trevliga sällskapsytor. Från vardagsrummet nås balkongen som ligger inbäddad i grönska under sommarhalvåret. De två sovrummen är i bra storlek. Sovrummet som ligger i anslutning till hallen har ett fint burspråk och utsikt över grönska. Det andra sovrummet har fönster i två väderstreck. Badrummet har ett badkar för avkoppling. I hallen finns garderobsförvaring och lite längre in finns en klädkammare.

Stor och omtyckt förening med möjlighet för de boende att hyra/nyttja flertalet gemensamma ytor såsom p-platser, tvättstugor, föreningslokal, övernattningslägenhet, förråd och odlingslotter. För mer information gällande kötider/kostnader/regler vänligen besök föreningens hemsida:  https://www.gulddragaren.se

Nuvarande ägare har trivts riktigt bra både i bostaden och området. En promenad från bostaden finns det mesta man behöver i vardagen, antingen i Mälarhöjdens centrum, Västertorps centrum eller Fruängens centrum; mataffärer, gym, cafeer, restauranger, apotek, florist, frisörer och andra butiker. Här bor du också med bra kommunikationer.
Grönområden, Personnebadet, Mälaren med Vinterviken och Mörtviken finns också i närområdet, vilket uppskattas under sommarhalvåret. Under vinterhalvåret finns möjlighet till skridsko- och skidåkning.
Omtyckta förskolor- och skolor finns på nära avstånd, likväl populära lekparker.

Hall
Trevlig hall med plats för ytterkläder och skor. Längs ena väggen finns garderober och lite längre in finns en klädkammare. En trevlig detalj är fönsterpartiet som gör hallen extra ljus och trivsam.

Badrum
Badrum med badkar! Här finns bl.a ett snyggt handfat med kommod och badrumsskåp med spegeldörrar. Vitt kakel på väggarna och ljus våtrumsmatta på golvet.

Sovrum 1
Det här fina sovrummet med burspråk nås från hallen. Från fönstret har du utsikt över härlig grönska. Bra storlek med plats för säng, nattduksbord och ett skrivbord.

Vardagsrum
Bostaden har en riktigt trevlig layout, vardagsrummet är i öppen planlösning mot matplatsen vilket gör att ett långbord går att duka upp vid kalas eller högtider. Här finns plats för en stor soffgrupp, fåtölj, bokhyllor och tv-möbel. Härifrån nås också balkongen.

Balkong
Stor balkong som under sommarhalvåret blir som en förlängning av vardagsrummet. Trevlig utsikt över den gröna innergården. Plats finns för en utemöbel och en massa blommor.

Kök
Det smakfulla köket har bra skåpförvaring och ett charmigt fönster ovan diskbänken. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spis och diskmaskin.
I förlängningen av köket tar matplatsen vid. Plats finns för ett bord för ca 6-8 personer och när behov finns så går det att duka upp ett långbord för ännu fler gäster.

Sovrum 2
Rakt fram från matplatsen nås det här ljusa sovrummet som har fönsterpartier i två väderstreck och trevlig utsikt över grönskande träd. Plats finns för en säng, nattduksbord, byrå och garderob.