BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västra Orminge, SALTSJÖ-BOO

Ormingeringen 81

  • 1 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 2969
  • 472
  • 2732
Värdera din bostad

Beskrivning

Vacker och väldigt välplanerad bostad där varje kvadratmeter gör nytta! Här bor du högt upp i huset med hiss där du har attraktivt och soligt österläge med sol fram till ca kl 13 på en stor och helt ny möblerbar balkong med inglasning. Tack vare bostadens höga läge får du in ett fantastiskt dagsljus. Bostaden är vackert renoverad, perfekt för att bara flytta in. Stor och möblerbar balkong, en förlängning av vardagsrummet. Här har du en av Orminges populäraste föreningar med fantastisk ekonomi, övernattningslägenhet, parkering för 125 kr i månaden och 30 cm djupare balkonger än i de andra föreningarna. I avgiften ligger allt till och med elnäthandeln och elförbrukningen kommer rabatterad på avin. Hemförsäkringen är det enda man behöver teckna separat. En enastående förening och bostad!

Nymålde väggar i hela bostaden och nylagda parkettgolv i köket och hallen. Vardagsrummet är perfekt planerat för en hörnsoffa, soffbord och en tv-bänk mot väggen. Från vardagsrummet tar man sig ut till den stora balkongen med högt läge. Balkongen blir en förlängning av vardagsrummet sommarhalvår som vinterhalvår i och med inglasningen. Yteffektiv sovalkov med plats för en 160 säng, nattduksbord samt en byrå alternativt en 180cm bred  säng åt andra hållet. Generöst och stilrent kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket är idag utrustat med en spis, en kyl/frys och en diskmaskin för att göra vardagen bekvämare. I köket får det plats för 4 personer sittandes vid matbordet. Här kan du öppna upp mellan kök och vardagsrum för en mer social planlösning. Eller flytta ut köket till vardagsrummet och göra ett sovrum i det nuvarande köket. Endast fantasin sätter gränserna!

Badrummet är inrett med kakel och våtrumsmatta och utrustat med en wc, handfat och och badkar. Hall med gott om plats för ytterkläder och skor med tre bevarade garderober med överskåp, plats för krokar/hatthylla. 

Till bostaden hör även ett externt förråd på ca 3-4 kvm.