BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skärmarbrink/Johanneshov

Arkadvägen 6

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 3845
  • 420
  • 5677
Värdera din bostad

Beskrivning

- Insynsskyddad 
- Möjlig tvåa 
- Grönska som närmsta granne 
- Balkong i bästa solläge 
- Välplanerade kvadrat 
- Diskmaskin 
- BRF äger dess mark
- Nära till stadspuls och natur

Söker du efter en bostad nära stadspuls och kommunikationer men samtidigt vill vara nära naturen? Då är detta rätt bostad för dig! Nu erbjuds denna optimalt planerade etta om 35 kvm med balkong i bästa läge helt fri från insyn med grönska som närmsta granne. Här bor du på välplanerade kvadratmeter i en flexibel planlösning med gott om förvaring samt ett flödande ljus från generösa fönsterpartier. Rummet är lättmöblerat och här finns möjligheten till att skapa en sovalkov, även i köket finns möjlighet att skapa en mini tvåa med ett sovrum. Balkongen är bostadens lummiga oas och en magisk plats för avkoppling! 

Här bor Ni på utmärkt läge med närhet till det mesta; Södermalm, Avicii Arena och Tele2 Arena, Nackareservatet, Gamla Enskede, Hammarby sjöstad och Sickla Köpkvarter. Med bara några minuters promenad till Skärmarbrink och Globen är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden via Gullmarsplan och Stockholms linjetrafik. Vill du känna stadens puls på närmare håll är det bara en kort promenad till Skanstull och Södermalm. Området kring Skärmarbrink är expansivt och allt flera goda mat- och bageri erbjuds, bland annat Enskede Matbod, Åsushi och Matateljén. Även Bonne femme har nyligen öppnat på Blåsutvägen som erbjuder nybakade bröd och magiska bullar!

Alldeles i närheten ligger lugna och sköna Blåsutparken och för den som vill ha mer natur och friluftsliv finns vackra Nackareservatet och Sickla sjön inom gångavstånd. På andra sidan Nynäsvägen finns Avicii Arena och Tele2 Arena med stort utbud av restauranger, affärer och evenemang. Tolv Stockholm erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och upplevelser, till exempel äventyrsgolf, bowling och arkadspel.

Måste upplevas på plats!