BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 88, 4tr

  • 4 rum och kök
  • 92 kvm
  • Såld
  • 5585
  • 386
  • 3046
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns chansen att köpa denna fantastiskt fina och välplanerade 4:a på Kvarnholmen. När man sett bostaden och dess utmärkta läge så förstår man hur lyxigt man faktiskt kan bo.

Unik 4:a med optimal planlösning, stora och öppna rum samt fina materialval. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in finns vardagsrummet som erbjuder mycket generösa ytor och är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här får man enkelt plats med större soffgrupper och annat möblemang om så önskas.  

Från vardagsrummet når man den stora balkongen som ligger mot den trevliga innergården i bästa söderläge. Här får man plats med utegrupp, odlingsmöjligheter och grill. Balkongen är även inglasad så man kan njuta av den under kallare väder.

Köket i bostaden är mycket stilrent med luckor i en ljusgrå kulör och mörk bänkskiva i sten. Köksutrustningen består utav kyl och frys, integrerad diskmaskin, spishäll/ugn och en inbyggd mikro. Mycket bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Stor matplats för hela familjen intill fönstren. Här har man även fin utsikt mot vattnet och innerstan.

Bostaden har tre mycket rymliga sovrum där man enkelt får plats med dubbelsängar och annat möblemang om så önskas. Från bostadens masterbedroom har man även en egen walk in closet samt ett eget badrum vilket ger en härlig hotellkänsla.

Det första badrummet når man från hallen och är utrustat med wc, badkar, handfat, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Mycket bra arbetsytor och förvaring i överskåp. Bostadens andra badrum når man från masterbedroom och är utrustat med wc, dusch, golvvärme och handfat.

Varmt välkommen på visning!

 

- Exklusiv och toppmodern bostad i ett härligt läge.

- Stora och öppna rum med härligt ljusinsläpp.

- Två stora badrum.

- Stor inglasad balkong i söderläge som är fullt öppningsbara.

- Förskolor, lekplatser och vackra promenadvägar precis utanför bostaden.

- Direkt närhet till alla bekvämligheter samt kommunikationer in till City med buss 12 minuter till Slussen och pendelbåt till Nybroplan och Djurgården.