BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stora Mossen

Lämmelgränd 3

  • 4 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld
  • 4819
  • 601
  • 2495
Värdera din bostad

Beskrivning

Otroligt imponerande fyra högst upp i huset med milsvid utsikt, helt fri från insyn och med en magnifik balkong i sydöstläge. Detta är en unik möjlighet att införskaffa ert drömhem i populära Stora Mossen på bästa läge i föreningen med utsikt över både tallarna och delar av Stockholm stad. Lägenheten är belägen högst upp i huset på våning 5 med ett enastående ljusflöde genom stora fönster. På denna höjd omges du av ett lugn som skapar en harmonisk känsla. Den extra stora inglasade balkongen om 11 kvm förlänger sommaren. Det finns plats för både större loungedel och matbord om så önskas.

Väl inne i lägenheten möts du av stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. De tre sovrummen ligger i fil och alla rymmer garderober och övrigt möblemang. Det största sovrummet har även egen klädkammare. Även i övrigt erbjuds det goda förvaringsmöjligheter och badrummet är rymligt och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ett mycket bekvämt boende utöver det vanliga med närhet till både stadens puls och naturen.

I föreningen som äger marken bor du i den klassiska trädgårdsstaden Stora Mossen med skogen inpå knuten och med närhet till flertalet utmärkta och populära skolor och förskolor. Du är en del av Bromma med dess grönområden, äppelträdgårdar och cykelavstånd till Mälarens vatten med klippbad och strandbad. Utmärkta kommunikationer med endast 2 minuter till tunnelbanestationen Stora Mossen samt cykelrum och garage i anslutning till huset. Missa inte denna visning, varmt välkommen!
 
Högst upp i huset
Stor inglasad balkong
Ingen insyn
Föreningen äger marken
Gott om förvaring
Garage och cykelförråd
Välplanerad planlösning
Stort förråd som ingår
Stor hiss i huset
Stabil förening med god ekonomi
Närhet till Stora Mossen T-bana