BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Ellen Keys gata 53

  • 4 rum och kök
  • 86 kvm
  • Såld
  • 5811
  • 123
  • 5459
Värdera din bostad

Beskrivning

Det här är ett hem som bör tilltala den som söker det lilla extra! Smakfullt renoverad bostad där det bara är att flytta in. Nuvarande ägare har valt fina färg- och materialval. Det snygga köket är utformat i vinkel och har gott om skåpförvaring. Stort vardagsrum som bjuder in till umgänge, här finns plats för bl.a en stor soffa, TV-möbel och en bokhylla. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen som har ett trevligt solläge och som verkligen blir till ett extrarum under sommarhalvåret. De tre sovrummen är samtliga i bra storlek med plats för garderober. Badrummet är rymligt och utrustat med badkar. Att det finns en extra gästtoalett uppskattas av familjen och underlättar vardagen.

Bostadsrättsinnehavaren förfogar över ett källarförråd som är beläget i samma port. Det finns inom föreningen en gemensam tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsförråd.

Fruängen är ett populärt område och nuvarande ägare har trivts riktigt bra. Som boende här har man närhet till det mesta. På kort gångavstånd finns Fruängen C som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, Systembolaget, gym, mataffärer och bra allmänna kommunikationer i form av t-bana och bussar. I centrum finns också Erssons fisk och deli samt den trevliga butiken Handgjort som tillverkar chokladpraliner, tårtor och bakverk.

Kök
Det som utmärker bostaden är bland annat det smakfulla köket. De mörka överskåpen bryter av snyggt mot de vita underskåpen. Ett matbord intill fönstret går att duka upp för 4-6 personer. På golvet ligger ett snyggt och praktiskt klinker.

Vardagsrum
Rymligt och ljust vardagsrum som bjuder in till umgänge. Här finns gott om plats för en stor soffa, TV-möbel, läsfåtölj och förslagsvis en bokhylla. Härifrån nås balkongen.

Balkong
Under sommarhalvåret blir den soliga balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Perfekt placering intill vardagsrummet. Här kan du möblera med en utemöbel och en massa blommor.

Sovrum 1
Det här fina sovrummet är i perfekt storlek med plats för säng, nattduksbord och skrivbord. Längs ena väggen finns garderober med spegeldörrar. Från fönsterpartiet har du trevlig utsikt över den grönskande innergården.

Sovrum 2
Från vardagsrummet nås det andra sovrummet som även det är i bra storlek och har ett fint ljusinsläpp. Längs ena väggen finns inbyggda garderober.

Sovrum 3
Underbart och stort sovrum som nås i anslutning till köket. På golvet ligger samma snygga ljusa klinkergolv som i köket. Även här finns inbyggda garderober. Utrymme finns för säng, nattduksbord och förslagsvis ett skrivbord.

Badrum
Ljust helkaklat badrum med fönster! Här finns badkar, handfat, badrumsskåp och WC.

Gästtoalett
I anslutning till den inre hallen finns gästtoaletten. Att bostaden har två toaletter underlättar vardagsbestyren för familjen.

Hall
Redan i hallen avslöjas vilket fint hem som väntar. Rakt fram skymtar vardagsrummet och balkongen.
I hallen finns gott om plats för ytterkläder och skor, plats finns för hatthylla och väggskåp. Samtliga väggar i bostaden går i en ljus färgskala och på golven, utom i badrum, gäst-WC, kök och ett sovrum, ligger en enhetlig parkett. Förutom förvaringsmöjligheter i bostaden så förfogar bostadsrättsinnehavaren över ett källarförråd.