BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 127A

  • 2 1rum och kök (Enligt lägenhetsförteckningen är bostaden 1rok)
  • 24.5 kvm
  • Såld
  • 210
  • 3071
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna klockrena minitvåa med härligt grönskande uteplats i soligt västerläge och egen ingång! Optimalt planerad pärla där varje kvadratmeter är väl utnyttjad. Här erbjuds ett stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrum som rymmer både soffhörna samt matplats invid stort fönsterparti.

Uteplatsen, din alldeles egna oas ligger i husets gavel. Här kan du njuta insynsskyddat av en stor klätterväxt som kallas sommarsnö och blommar hela säsongen. Längs med trappen växer även vit pimpinellrosenbuske som doftar gott, rabarber, björnbär och vinterros för att nämna några av växterna. Du bor i en gedigen, stor och välskött bostadsrättsförening med låg belåning per kvadratmeter (3048 kr/ kvm) och närhet till kommunikationer. Med endast ett stenkast når du busshållplatsen för buss 160 (mot Gullmarsplan, Årstaberg och liljeholmen) samt flertal trevliga restauranger och en välsorterad ICA- butik på samma gata. Årstavikens vatten ligger med knappt två minuters promenadavstånd tvärs över gatan.  

Rumsbeskrivning
När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande och ljus entré med klinker på golv. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. I hallen finns ett städskåp samt en garderob som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Invid entrén finns dessutom plats för avhängning och skoställ samt hylla över dörren för ytterligare förvaring. Lägenheten erbjuder vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Här ryms soffa, tv-möbel och matplats. Stort fönsterparti släpper in ett härligt ljus. I köket finns kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spis med häll samt inbyggd micro. Fräscht, helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme, utrustat med dusch med vikbara duschväggar, spegelskåp, komod och WC. Bra sovrum med plats för säng och förvaringsmöbel. Till bostaden hör ett källarförråd.

- Uteplats med eftermiddagssol
- Byggd 2012
- Separat sovrum
- Kök med full maskinell utrustning 
- God förvaring 
- Nära till buss (ca 30 m)
- Flertal restauranger på samma gata
- Naturnära läge
- Stabil förening med övernattningslägenhet, bastu, takterrass
- Cykelförråd, förråd och tvättstuga i källaren

Områdesbeskrivning
På Årstavägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingstråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.