BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Ektorp

Edinsvägen 3, 2tr

  • 4 rum och kök
  • 99.5 kvm
  • Såld
  • 4116
Värdera din bostad

Beskrivning

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! 

Nu finns chansen att köpa denna nyrenoverade och välplanerade 4: a på Edinsvägen med stora och öppna rum samt fina materialval. 

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor med en djup garderob. På golvet ligger stora klinkerplattor och väggarna är målade. Spotlights i taket ger ett behagligt ljus.

Vidare in finns vardagsrummet som har ett genomgående ljusinsläpp och erbjuder mycket generösa ytor och är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. 

Gott om plats för större soffgrupper och annat möblemang om så önskas. Här har man även generös plats för att ha riktigt stora middagsbjudningar. Längs med ena väggen sitter en inbyggd ljusramp med dimbara spotlights som där ljuset kan anpassas efter behov.

Från vardagsrummet når man den stora balkongen söderläge som ligger mot det grönskande området. Här får man plats med mysig utegrupp och odlingsmöjligheter. Balkongen är även inglasad så man kan njuta av den under kallare väder. 

Köket i bostaden är stilrent renoverat med luckor i en gröngrå kulör och en ljus bänkskiva. Köksutrustningen består utav kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll samt inbyggd mikro/ugn. Mycket bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Under fönstret finns en fin sittbänk med förvaring perfekt för både stora och små.

Bostaden har två mycket rymliga sovrum där man enkelt får plats med dubbelsängar och annat möblemang om så önskas. Från bostadens masterbedroom har man även en egen walk in closet med bra förvaring och ingång till det stora badrummet. 

Från vardagsrummet når man bostadens stora och påkostade badrum. Badrummet ger en mysig hotellkänsla med tilltalande färger och har både dusch, badkar, stort handfat, vägghängt wc samt förvaring skåp över tvättmaskin. 

Från hallen finns även en gäst wc. 

Varmt välkommen på visning!

 

 - Toppmodern bostad, bara att flytta in.

- Stora och öppna rum med härligt genomgående ljusinsläpp.

- Ett stort badrum samt en gäst wc.

- Vattenburen golvvärme i samtliga rum

- Stor inglasad balkong i härligt solläge som är fullt öppningsbara.

- Säljaren disponerar bostaden idag som en 3a men lägenheten går enkelt att återställa till en 4: a om så önskas.