BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tengdahlsgatan 47

  • 3 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 3478
  • 495
  • 3910
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta hem som bjuder på ett underbart läge vid kajen och en obeskrivlig vattenkontakt inifrån med fin vy över Hammarby Sjö där ni får uppleva vackra skådespel med båtar och färjor som färdas i sjön. Tack vare våningsplanet får man en unik vattenkontakt, där det nästan känns som man bor på vattnet.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum i kombination med det stora ljusinsläppet frå fönsterpartiet, skapar en härlig rymd i bostaden och inbjuder till sociala tillställningar. Idag disponeras lägenheten som en mini 3:a med två mindre sovrum. Möjlighet finns att ta bort väggar för att få större vardagsrum. Helt efter eget behov! Kök och badrum i gott skick. Badrum med badkar och plats för tvättmaskin och torktumlare. Garderober finns i sovrum samt i hallen. Till lägenheten hör ett förråd som ligger i direkt anslutning till lägenheten.

Tengdahlsgatan är en av de populäraste gatorna här, mycket tack vare det lugna läget med lite trafik och närheten till allt. Här bor man i ett lugnt och populärt område med vattnet som närmaste granne och en mysig hamnpromenad nedanför huset som snabbt tar dig både till Skanstull och Danvikstull. Promenadavstånd till Fåfängan, Vitabergsparken, SoFo och trendiga Nytorget med sitt stora utbud av caféer, butiker och restauranger. Goda kommunikationer via bl.a. buss 2 med sina täta avgångar samt att det från porten är ca. 150 meter till Barnängsbryggan där kan du hoppa på båten till Djurgården, Nybroplan, Lumakajen eller Henriksdalshamnen.

Varmt välkomna på visning!