BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Järla gårdsväg 38

  • 2.5 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 3871
  • 189
  • 1792
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina 2,5a i populära Järla Sjö. Här bor du med balkong i sydvästläge där du njuter av kvällssol och härligt ljusinsläpp via stora fönster i två väderstreck!

Du välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring. Vidare in i lägenheten finns ett ljust och stort vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. Här slås man av ljuset och rymden i rummet. Köket ligger intill och har vita köksluckor med beslag i silver, stänkskydd i grön glasmosaik och bänkskiva i mörk trä. Vitvaror så som diskmaskin, spis, kyl/frys och fläkt. Bra arbetsytor och förvaring i skåp. Här ryms en matplats för 4-6 personer intill ett stort trevligt fönster. Från köket når man även den trevliga och möblerbara balkongen som ligger med sydvästläge där du njuter av solen från lunch till sen kväll mot mysig innergård. Balkongen rymmer enkelt matgrupp och grill. Master bedroom har mycket bra platsbyggd förvaring i garderober. Här ryms stor säng och arbetsplats för den som arbetar mycket hemifrån. Bostaden har även ett mindre sovrum med fönster som även kan användas som arbetsplats eller klädkammare och ligger i anslutning till vardagsrummet. Badrummet är kaklat i vitt med klinker i ljusgrått. Här finns badkar, tvättmaskin med arbetsbänk, vägghängd toalett, handfat, skåp, spegel och snygg infälld hylla i sten. Lägenheten har även vackra fönsterbrädor i sten och genomgående parkettgolv. 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 och tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030 Även Saltsjöbanan planeras kunna ta dig hela vägen till slussen 2030.