BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Skarabacken 13

  • 2.5 rum och kök (Enligt lägenhetsförteckningen är bostaden 2 rok)
  • 60 kvm
  • Såld
  • 3436
  • 730
  • 4583
Värdera din bostad

Beskrivning

- Social planlösning 
- Möjlighet till två funktionella sovrum 
- Diskmaskin och förberett för tvättmaskin
- Välskött Brf med låg belåning 
- Naturnära 
- 5 minuter till två tunnelbanelinjer 

Nu ges chansen att se denna smakfulla 2,5a med balkong mot innergård i välskött Brf! På våning två kliver ni in i bostaden som erbjuder er 60 välplanerade kvadratmeter fördelat på kök, vardagsrum, badrum samt två sovrum. Bostaden har en social planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till härligt umgänge samt middagar med familj och vänner. Ljuset flödar in från fönster i två väderstreck och balkongen är en naturlig förlängning av bostaden från tidig vår till långt in på sensommaren. En given plats för en kaffe en morgon eller efter en arbetsdag! 

Brf Härden 107 är välskött med god ekonomi och en låg belåningsgrad. Föreningen erbjuder medlemmarna mysiga innergårdar, föreningslokal, pingisrum, tvättstuga samt parkering (kö). I varje trapphus finns även en tvättstuga samt cykelrum. 

Bostaden ligger på promenadavstånd till både service, kommunikationer och natur. På fem minuter går ni till Hammarbyhöjdens centrum som erbjuder matbutik, apotek, florist, optiker, kvarterskrog, sushi, pizzeria och gym. Härifrån finns också tunnelbanan som tar er in till city på mindre än 10 minuter. Även Skärmarbrinks tunnelbana nås på en kort promenad och erbjuder två linjer för att ta er vidare in mot city. 

Är naturen något som ni efterfrågar i er vardag så går ni till Hammarbyskogen och vidare ut i Nackareservatet på mindre än 10 minuter. Även Nytorps gärde finns i närheten där populära Nytorpsbadet lockar många för ett svalkande dopp under sommaren. I närområdet finns även andra grönområden. 

Måste upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare vid intresse.