BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Stenkvistavägen 11

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • 2.395.000 kr budstart
  • 1741
  • 233
  • 5636
Värdera din bostad

Beskrivning

Riktigt fin och välplanerad 2:a med mysig balkong! Vardagsrum och kök är i öppen planlösning vilket skapar trevliga ytor för umgänge. Sovrummet har plats för en säng, fåtölj och förslagsvis en byrå. I anslutning till sovrummet hittar man även en väl tilltagen klädkammare. Badrummet går i en smakfull färgskala och är utrustat med bl.a tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns det goda förvaringsmöjligheter. 

Populärt och expansivt område med omedelbar närhet till T-bana, bussar, butiker och restauranger.

I området har man direkt närhet till både förskolor samt skolor

Juridisk person kan godkännas i föreningen.

Balkong 
Underbar balkong med plats för många vänner. Här kan du möblera med en loungesoffa, ett cafébord med stolar samt en massa växter. Placeringen bjuder också på härliga soltimmar.

Vardagsrum 
Vardagsrum och kök är i öppen planlösning vilket fortfarande är den layout som uppskattas av de flesta. Här finns plats för en soffa, TV-möbel och matbord. Stora fönsterpartier vetter mot den trevliga balkongen. 

Sovrum 
I anslutning till vardagsrummet är sovrummet rofyllt beläget med utsikt över balkongen. Här finns plats för en dubbelsäng. Väl tilltagen klädkammare finns i anslutning

Kök 
Modernt och smakfullt kök med vita släta luckor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikro och diskmaskin

Badrum 
Snyggt badrum med vitt kakel och grått klinker. Här finns dusch med glasvägg, toalett, tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod samt badrumsskåp. 

Hall
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Idag finns utrymme för ännu en garderob. På golven i bostaden, utom badrum, pryder en enhetlig parkett och samtliga väggar är vitmålade.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök . Lägenhetsnummer 1-1001. Föreningen Brf Scenen i Teaterkvarteret.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.395.000 kr budstart. Månadsavgift 2 887 kr (Värme, kallvatten, bredband (100/10 mbit/s), digital-tv (must carry-utbud), ip-telefoni och bostadsrättstillägg ingår. varmvatten ingår ej).

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Byggnadsår
2017

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Scenen i Teaterkvarteret är en äkta förening och upplåter 150 st lägenheter med bostadsrätt.

Tv och bredband
Bredband, TV och Telefoni. Bredband 100/10, TV grundutbud och fast telefoni ingår i månadsavgiften via Telia.

Gemensamhetsutrymmen
Källsorteringsrum, cykel och barnvagnsförråd. Hushållsavfall hanteras via tre sopkassuner vid Rangstagatan 18, för återvinning av tidningar, glas, kartong/wellpapp, batterier, metalförpackningar, ljuskällor och plast finns ett miljörum beläget på Stenkvistavägen 8. 

Avgiftsförändringar
Från och med 1 januari 2023:
Elkostnaden: 3kr/kWh (från 1,93 kr/kWh)
Vattenkostnaden: 70kr/kbm (från 55 kr/kbm)
Avgiften höjdes med 2,5%

Förråd
Ett förråd hör till lägenheten.

Parkering
Föreningen har idag tillgång till totalt 48 garageplatser, platserna kostar 1247 kr/mån. Finns även MC-platser.

Cykelförvaring
Cykelrum finns i punkthusets bottenvåning, Rangstagatan 18. Vi har även tillgång till ett flertal cykelrum i Brf Regissörens punkthus, både i markplan och i källaren. Ingången till markplanet är granne med garagenedfarten på Stenkvistavägen 8 och till källaren kommer man via portarna eller via garaget. Använd nyckeltaggarna för att komma in. 

Ägande
Juridiska personer kan godkännas som medlemmar om samtliga styrelseledamöter ställer sig bakom beslutet. Beslut kan förenas med villkor.

Överlåtelseavgift
1 138 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift
455 kr betalas av köparen

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.

Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.