BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Telefonplan - Hägersten

Mobilgatan 5, 1 tr med uteplats

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
  • 1857
  • 2203
Värdera din bostad

Beskrivning

RYMLIG 2:A MED RADHUSKÄNSLA - Välplanerat boende vid populära Telefonplan. Lägenheten präglas av generösa fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp. Här erbjuds även en mysig uteplats om ca 24 kvm som ger en riktig härlig radhuskänsla. Även en perfekt bostad för eventuella fyrbenta vänner som fritt kan promenera omkring vid uteplatsen. Denna lägenhet måste bara upplevas. 

Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök samt vardagsrum. Ett stilrent kök med en fin bänkskiva i Granit. Här finns gott om förvaring och bra arbetsytor. Tack vare att lägenheterna i föreningen har en matavfallskvarn så bidrar ni till en bättre miljö. Det är både praktiskt och ekonomiskt. Köket erbjuder även en rymlig matplats för större sällskap om ca 8-10 personer. Köket vetter mot det hemtrevliga och fina vardagsrummet som erbjuder generösa fönster. Här finns det gott om plats för stor soffgrupp, soffbord, bokhylla och övrigt möblemang. Från vardagsrummets dörr når ni ut till lägenhetens mysiga och efterlängtade uteplats. Uteplatsen är rymlig nog för att husera både växter, sittgrupp och matplats. Uterummet fungerar väldigt bra som ett extra rum under sommartid. Här är det tillåtet att grilla med gasolgrill, vilket öppnar för härliga grillkvällar med nära och kära. Perfekt oas för alla måltider på dygnet eller bara för att ta det lugnt en stund. Det är nord-västlig riktning på uteplatsen.

Lägenhetens sovrum är mycket rymligt och har gott om plats för dubbelsäng. Här finns gott om plats för förvaring om så önskas. Det finns en klädkammare i lägenheten som kan användas som förråd eller walk-in-closet.  

Välkomnande och rymlig hall med säkerhetsdörr. Invid hallen ligger även badrummet med vitt kakel och matchande mörkt klinkergolv. Rymligt helkaklat badrum utrustat med WC, dusch, handfat med matchande badrumsskåp, handdukstork samt en mycket praktisk tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin. Det finns även med bänk och förvaringsskåp ovan.