BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Glasfibergatan 19

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 4505
  • 434
  • 2169
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt Välkommen till denna fina och praktiska lägenhet med ett attraktivt läge, med ca 3 minuters promenad tar du dig till Älvsjö torg. Här bor du i nya och expansiva Älvsjöstaden i en fantastisk lägenhet med smart planlösning med sociala ytor, generöst ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna samt god förvaring. Mysigt och ljust sovrum samt fullt utrustat kök och badrum. Bostaden präglas av smakfulla val och inredningsdetaljer vilket gör den här lägenhet till en riktig pärla!

Läget är optimalt med utmärkta kommunikationer, stort serviceutbud vid älvsjö torg där finns bl.a en välsorterad mataffär, cafeér, restauranger, florist, frisörer, apotek, vårdcentral och gym. Älvsjö är också en knutpunkt vad gäller kommunala färdmedel, med pendeltåget tar det strax under 10 minuter till Stockholm C och ca 6 minuter till Söder.

Hall
Stor och luftig hall med direkt ljusinsläpp med goda förvaringsmöjligheter i den stora garderoben med skjutdörrar. Det finns även gott om plats att hänga av ytterkläder.

Kök
Smakfullt och modernt inrett kök som är praktiskt utformat i vinkel med bra bänkyta. De vita Över- och underskåp erbjuder dessutom gott om förvaring. Fullt utrustat kök med kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt mikrovågsugn. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och här finns gott om plats för ett middagsbord.

Vardagsrum
Socialt vardagsrum tack vare den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket. Här finns stora fönsterpartier som genererar ett fint ljusinsläpp. Det finns gott om utrymme för en soffgrupp, soffbord, mediemöbel eller annat möblemang. 

Sovrum
Mysigt och ljust sovrum med stora fönster samt fransk balkong Här får du enkelt plats med större säng samt sängbord.

Badrum
Smakfullt och rymligt badrum med grått klinker på golv samt stora vita kakelplattor på väggarna. Badrummet är utrustat med en stor dusch med glasvägg, wc, handdukstork samt tvättställ med kommod som erbjuder förvaring i lådorna samt i spegelskåpet ovanför. Kombinerad tvättmaskin med en arbetsbänk ovanför samt skåp med plats för ännu mer förvaring. Här finns även gott plats för lättare möblemang om mer förvaring önskas. 

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd med nyttjanderätt.

Pantsättning
Lägenheten är pantsatt.