BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Sulvägen 69

  • 2 rum och kök (1 rum och kök enligt föreningens register)
  • 47 kvm
  • Såld
  • 8776
  • 37
  • 2631
Värdera din bostad

Beskrivning

En alldeles underbar uteplats är vad som utmärker det här fina hemmet. På Sulvägen 69, i populära Brf Solberga Torg, finns den här fina bostaden med en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummet. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning och härifrån nås också utgången till uteplatsen. Uteplatsen blir verkligen till ett extrarum under större delen av året, med plats för flera olika utemöbler och blommor. Härifrån har du utsikt över bergknallar och träd. Uteplatsens placering bjuder också på många soltimmar från dag till kväll.

Omtyckt BRF där månadsavgiften har varit oförändrad sedan första inflytt år 2009. Som boende här har du tillgång till ett vindsförråd, cykel- och barnvagnsrum, parkeringsplatser utomhus samt i garage. I port 130 finns dessutom ett övernattningsrum som man kan hyra för endast 200 kr/natt. En liten ombyggnad av gården pågår nu, när den är klar kommer det bl.a att finnas ett orangeri, lekplats samt boulebana.

Här bor du bokstavligen ett stenkast ifrån mataffär, restaurang, gym och bra allmänna kommunikationer.
Strax utanför porten finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som tar dig till Älvsjö åt ena hållet och åt andra hållet till Telefonplan. Rakt över gatan finns ett charmigt 50-talstorg med bl.a matbutik, restaurang och gym. Ca 10 min promenadväg bort nås Älvsjö Torg med caféer, restauranger, florist och gym. Älvsjö station är också en knytpunkt vad gäller allmänna kommunikationer. Med pendeltåget tar det endast 9 minuter till Sthlm C.

Uteplats
Uteplatsen har ett sällsynt läge - från den trädäckade altanen har du utsikt över gräsmatta och i förlängningen bergknallar och skogsparti. Under sommarhalvåret när omgivningen är i full grönska så blir uteplatsen till en grön oas. Här samlar man gärna vännerna för grillkvällar och midsommarfirande. På trädäcket så finns det gott om plats för en loungehörna och i andra änden ett matbord. Här skiner solen från dag fram emot kvällen.
Uteplatsen är inte upplåten med bostadsrätt utan annan slags nyttjanderätt.

Vardagsrum och kök
Att vardagsrum och kök är i öppen planlösning resulterar i trevliga sällskapsytor. Härifrån nås också uteplatsen som blir till en förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. Köket har gott om skåpförvaring. Ett matbord för 4-6 personer passar väl in intill fönsterpartiet. Plats finns också för soffa och TV-möbel.

Sovrum
Nuvarande ägare har låtit bygga till sovrummet. Här finns plats för säng, nattduksbord och ett skrivbord. Rofyllt läge med utsikt över uteplatsen.

Badrum
Rymligt och helkaklat badrum! Här finns dusch, handfat med kommod, spegel, WC, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. En annan trevlig detalj är golvvärmen som uppskattas extra mycket under vinterhalvåret.

Hall
Hallen är alldeles perfekt i storlek med gott om plats för ytterkläder och skor. Här finns också flera garderober. För de ting som inte ryms inne i bostaden så kommer vindsförrådet till användning.