BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltängen

Fasanvägen 29

  • 2 rum och kök
  • 56.5 kvm
  • Såld
  • 5030
  • 515
  • 895
Värdera din bostad

Beskrivning

Balkong med magisk utsikt - Fri från insyn - Kvadratsmart bostad - Stabil förening med låg belåningsgrad - Närhet till vacker natur & täta kommunikationer till City - Två st förråd tillhör bostaden

Varmt välkommen till denna fantastiskt ljusa, renoverade och välplanerade bostad i populära Saltängen. Bostaden ligger i ett perfekt läge med närhet till vatten och natur, samt kommunikationer in till City. Lägenheten är fint renoverad med stora ytor för umgänge i såväl kök som vardagsrum med fantastisk balkong i söderläge och ett rymligt sovrum.

Lägenheten ligger högt och fritt på våning fyra med entrén bekvämt belägen på våning två så att det inte blir mer än två trappor upp till dig. Saltängen är ett lugnt villaområde med havet några hundra meter bort och en kort promenad till naturområden och idylliska badsjöar. På några minuters promenadavstånd ligger Ektorps centrum med mataffärer, restauranger och café. Från Ektorps centrum finns även snabba bussförbindelser in till stan.

Hallen välkomnar dig in med gott om plats för avhängning i flertalet garderober. Här slås ni av det rikliga ljusinsläppet som är genomgående för hela bostaden. Till vänster finns ett fräscht renoverat och helkaklat badrum komplett med  dusch, handdukstork, handfat, tvättmaskin, golvvärme och WC. Utöver det finns det här inbyggda högtalare i taket som även återfinns i kök och sovrum. Utrustningen styrs enkelt och trådlöst via SONOS.
Vidare in från hallen finner du bostadens sociala centrum, vardagsrummet. Med sina fönster i två väderstreck görs rummet ljust och rymligt. Här finns det plats för soffgrupp, matbord, vitrinskåp eller annat möblemang efter önskemål. Från vardagsrummet når du bostadens härliga balkong i ett vackert läge med oslagbar utsikt! Solen når balkongen från förmiddag till tidig eftermiddag. 

I anslutning till vardagsrummet har du sovrummet. Eleganta skjutdörrar tar dig in och här finns gott om utrymmet för säng, sängbord och extra förvaring utöver den platsbyggda garderobsväggen som räckt gott och väl för säljaren.

Sist men inte minst har du ett välutrustade köket med rymlig köksbänk på vardera sida samt tilltagen mäng köksskåp och lådor med gott om förvaring. Besticklådorna kommer med platsbyggda organisationslösningar i smakfull ek. Köket är utrustat med induktionshäll, köksfläkt, rostfria vitvaror bestående av kyl/frys, ugn, diskmaskin och vinkyl.

Varmt välkommen!