BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskededalen

Grusåsgränd 164

  • 3 rum och kök
  • 64 kvm
  • 3.400.000 kr / Såld
  • 4121
  • 413
  • 13741
Värdera din bostad

Beskrivning

- Balkong i ett härligt solläge 
- Högst upp i huset med hiss i fastigheten
- Bredband inkluderat i avgiften (1000/1000mb)
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Nytt badrum via stambyte 2023
- Två sovrum  
- Fönster i två väderstreck
- Omtyckt och välskött BRF 
- Mysig och lummig innergård
- 3 minuter till tunnelbana 

Högst upp i huset kliver ni in i denna pärla om 64 kvm med en stor balkong. Bostaden präglas av sociala ytor och smakfulla renoveringar. Här erbjuds ett kök med gott om förvaring, arbetsyta - en given plats för matlagning och härliga middagar! Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör bostaden perfekt för sociala tillställningar. Sovrummen är rymliga och lätta att möblera. Balkongen är en given plats för avkoppling! Till bostaden hör ett förråd. 

Brf Pärongården är en välskött och omtyckt förening med en stor härlig gård med grönskande buskar och fruktträd. Föreningen erbjuder även lekplats, sittplatser, grillmöjligheter, tvättstuga och cykelrum. Föreningen har flertalet hyresrätter kvar (dolda tillgångar). Under 2023 planeras det för ett stambyte - ta chansen att skapa ditt perfekt badrum i samband med detta!

Från bostaden nås Enskededalens centrum på en kort promenad där tunnelbanan tar er in till stadens puls. Här finns matbutik, apotek, affärer samt vårdcentral. Detta är ett perfekt boende för er som vill ha det bekvämt. I närområdet finner ni även Globen shopping och Dalenparken som är en upprustad utelek med öppen förskola. Nytorpsgärde och Nackareservatet nås på några minuters promenad och erbjuder trevlig promenadstråk, löpslingor och utegym. 

Detta är ett hem som måste upplevas på plats! Välkomna på visning.