BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Olof Skötkonungs väg 2, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 3475
  • 938
  • 3771
Värdera din bostad

Beskrivning

MYSIG TVÅRUMMARE I HJÄRTAT AV IDYLLISKA ASPUDDEN!

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade två attraktivt belägen i pittoreska och lummiga Aspudden. Här är det som att bo bland trädkronorna, det höga läget ger en bred, insynsskyddad vy med utsikt över grönska om sommaren. Läget är lugnt och rofyllt, samtidigt som man bor nära Aspuddens trevliga restauranger, butiker och tunnelbanan.

Allmänt 
Rummen är rymliga, lätta att inreda och har en lugn och stilren bas. Golven är genomgående i naturlig ask. Likaså är köksbänken i ask. Bostaden präglas av tidstypisk funkischarm och utmärker sig genom det genomgående ljusinsläppet som låter dagsljuset flöda in fritt. Samtidigt känns bostaden modern då köket är nytt och lägenheten nyligen genomgick en renovering.

Hall 
En yteffektiv hall med platsbyggda garderober välkomnar in i lägenheten. Garderoben och golvlisterna är målade i samma kulör som väggen för att skapa en lugn och enhetlig känsla.

Kök 
Köket från 2019 tar tillvara på den generösa takhöjden om 2,7 meter och är inmålad i samma nyans som det övriga rummet för ett monokromt uttryck. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum.

Vardagsrum 
Vardagsrummet är ett rymligt rum som är lätt att möblera på olika sätt. Det breda fönstret ger ett fint ljusinsläpp. Utanför står flera stort träd som fyller rummet med lummig grönska.

Sovrum 
Sovrummet erbjuder gott om plats för dubbelsäng och även flertalet garderober genom bevarade skåp i original. Här sover man avskilt och skönt!

Badrum 
I badrummet finns badkar, wc, handfat samt tillhörande underskåp och en handdukstork.


- Vacker utsikt över de grönska, trädtoppar och takåsar
- Insynsskyddat och privat med fantastiskt ljusinsläpp
- Nytt funktionellt kök med luckor som når hela vägen upp
- Generös takhöjd om 2,70 meter
- Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck
- Välbevarade originaldetaljer 
- Gott om förvaring genom flertalet platsbyggda garderober
- Enkelt och smart belysning via Plejd
- Stabil förening som äger marken och med låg belåningsgrad
- Endast två minuters promenad till Aspuddens centrum och tunnelbana

Här bor ni mitt i idylliska Aspudden med endast ett stenkast från Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek, bokhandel och trevliga caféer. Tvärsöver gatan ligger Bar Libertin och alldeles runt knuten ligger Fabelbar.

Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad i underbara Mälaren, Vintervikens Trädgårdscafe samt Winterviken och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Åker du två, hamnar du innanför tullarna, i Hornstull.

Brf Stenskvättan 13 är en stabil och trygg förening med ordnad ekonomi som äger marken. Föreningen har en låg belåningsgrad om endast ca 1944 kr per/kvm enl. årsredovisningen 2021. Eftersom föreningen äger marken finns det således inga risker för förhöjda tomträttsavgälder eller liknande. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett vindsförråd om ca 4 kvm. I huset finns en tvättstuga som erbjuder allt man kan önska, dessutom är det lätt att hitta lediga tider.

Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!