BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma

Ture Sventons Gata 1

  • 4.5 rum och kök
  • 90 kvm
  • 5.995.000 kr
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna unika drömbostad belägen med närhet till Sundbyberg och Bromma Blocks. Fördelat på 4 rum och kök, erbjuder denna bostad ett hem utöver det vanliga. Här flödar ljuset in från de stora fönsterpartierna från två olika väderstreck. Lägenheten innehar även ett förråd/kontorsrum som går att använda som extra sovrum vid behov. Med ett underbart läge mot nära ån ger detta hela lägenheten en speciell och härlig känsla. Den härliga och gröna uteplatsen på ca 30 kvm, ger extra krydda och livskvalitet. Lägenheten erbjuder generöst med sociala ytor vilket ger möjligheter till önskad möblering. Köket, som ligger i halvöppen planlösning mot vardagsrummet, inbjuder till mingel och middagar såväl till vardag som fest för hela familjen. Lägenheten har dessutom två stora badrum, ena med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även ett exklusivt tillbyggt badrum som tidigare var föreningens förråd, som ger den extra bekvämligheten för den stora familjen. Exklusiva tillval från golv till tak med stor bastu, dusch, wc och kommod. Stora spegelpartier som ger känslan av rymd. Bekvämligheter som garage och eget förråd nås med direkt access via hiss.

*OBS! Lägenheten är registrerad som en 4:a men används idag som en 4,5:a

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 4.5 rum och kök varav 3 - 4 sovrum. Våningsplan 1, hiss finns. Lägenhetsnummer 00223. Föreningen Brf Båtsman i Bromma.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 5.995.000 kr. Månadsavgift 5 171 kr (Värme Kabel-TV (basutbud), Ownit play appen samt bredband (100/1000Mbit) ingår). Andel i föreningen är 2.22679 %.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Lägenhetens nettoskuldsättning

569 389 kr

Överlåtelseavgift

1 163 kr. Betalas av köparen.

Bostadsrättsförening  Brf Båtsman 

FÖRENINGEN TILLÅTER DELAT ÄGANDE

Ja

FÖRENINGEN TILLÅTER JURIDISK PERSON SOM KÖPARE

Nej

Allmänt om föreningen

I vackert läge, alldeles invid den nya hamnbassängen i Bällstaån, ligger BRF Båtsman i Annedal. Föreningen består av 2 flerfamiljshus med 45 lägenheter samt 5 stadsradhus. Föreningen har tomträtt som omförhandlades 2030 och sänktes.

Föreningens ekonomi

 

Renoveringar - Utförda och planerade

Utförda renoveringar:
- 2016 Läckage värmepump
- 2016 Spolning av avlopp i enskilda lägenheter
- 2016 Reparation av fotocell i garageport
-2018 Reparation av tvättstuga
-2018 Reparation av garageport
-2019 Tvätt av balkongtak
-2019 Komplettering och uppdatering av brandskydd
-2019 Bygglov skärmtak
-2019 Installation av 2 st laddplatser
-2019 Hissrengöring
-2020 Reparation av tvättstuga
-2021 Reparationer av armaturer i föreningen
-2021 Byte av passagesystem
-2021 Installation av värmesystemrengöring och avgasere
-2021 Anläggning av konstgräs, innergård
-2022 Installation av 4 laddplatser

Ingen större renovering är planerad i dagsläget.(22-03-16)

Det som är planerat nu är:
-Värmepump
-Rengöring av tak
-Justering av glastak på balkonger

Parkering

Under gården ligger garaget som nås med hissen från två av trapphusen. Det är ungefär 2-års väntan på en garageplats. Kontakta styrelsen för att bli upplagd på kölistan. Priset för en garageplats är 950kr/månaden och för en laddplats 1389kr/månaden. Det finns totalt 32 garageplatser var av 6 är laddplats.

Inom Annedal finns det ibland platser till uthyrning i de olika fastigheternas garage. Hyran för en personbil varierar mellan 900 - 1500kr per månad inkl. moms. Kontakta de olika bostadsrättsföreningarna och även Svenska Bostäder eller Stockholmshem för att kontrollera tillgänglighet.

TV/bredband

Kabel-TV (basutbud), Ownit play samt bredband (100/1000Mbit) ingår i avgiften. Leverantör: Ownit.

Gemensamma utrymmen

Föreningens gemensamma utrymmen består av innergård med lekplats, tvättstuga, garage samt cykel och barnvagnsförråd.

Övrigt

För dig som har behov av extra förvaring kan det finnas möjlighet att hyra ytterligare ett lägenhetsförråd. Till lägenheten ingår det ett förråd.

Individuell avstämning för varm- och kallvatten med debitering kvartalsvis.

 

Bostadsrättens nettoskuldsättning: 569 389 kr 

Områdesbeskrivning

Bostaden ligger i populära Mariehäll/Annedal som ligger intill Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a Sundbyberg Centrum och nya Signalfabriken. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer, SATS samt både större och mindre butiker. 

De senaste åren har området utvecklats enormt med flera nyöppnade restauranger, här finns även en av Stockholms mest populäraste sushirestauranger, MGL sushi och succén Brödernas som ligger vid Mariehällstorget där du även hittar en välsorterad ICA-butik.

I barnvänliga Annedal finns Mariehällsskolan, Adolfsbergsskolan, flertalet förskolor och lekplatser. I Annedalsparken finns det gott om aktiviteter som bad i plaskdammen, en stor bollplan som på vintern förvandlas till en skridskobana. Här kan du även ta snowracer ner för den härliga pulkabacken och ta en fika på Annedals café & bageri. I området finns även populära Kratsbodaparken med plaskdamm samt bubbelparken. 

För den promenerande binds Mariehäll/Annedal på ett fint sätt samman med Sundbyberg, Solna och Stockholms innerstad tack vare den vackra strandpromenaden. Långa sträckor går längs Huvudsta strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med stora gräsytor, lekplats, plaskdamm, konstverk och restaurang Dolks kök. 

Likt Sundbybergs Centrum ligger även Bromma Blocks och Bromma flygplats inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholms city når man på tio minuter med tunnelbanan från Sundbyberg. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Tvärbanan planeras att få en hållplats där Ulvsundavägen passerar Annedal, vilket kommer bli en kort promenad från bostaden.