BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Kolsnarsvägen 7

  • 2 rum och kök
  • 42.7 kvm
  • Såld
  • 2347
  • 482
  • 1603
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga och hemtrevliga funkispärla med gott om ljusinsläpp från flera väderstreck. Här bor du i ett ljust och ostört läge mot områdets lummiga omgivningar.

Ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterade rum med rymlig klädkammare. Här finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Lägenheten är mycket välplanerad med flera fina originaldetaljer och generös takhöjd. Från hallen når du det praktiska och fullutrustade kök med bra förvaring och arbetsyta. Köket är utrustat med diskmaskin, kombinerad kyl/frys, spis/ugn och ett städskåp. Här finns ett rymligt och socialt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp och plats för soffgrupp, matgrupp och övrigt möblemang. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbordshörna. Badrummet har kaklade väggar, klinkergolv, wc, badrumsskåp, dusch samt ett fönster för ljusinsläpp. Lägenheten har gott om förvaring med två tillhörande källarförråd.

Mysigt och naturnära läge med närhet till Årstaviken och Södermalm. Till Årstaskogens lummiga naturreservat promenerar du på endast 3 min. Runt hörnet går bussen till Gullmarsplan var 5:e minut. Södermalm når du även via cykel på 11 min.


- Charmig och välplanerad
- Insynsskyddad
- Högt i tak
- Bevarat original
- Bra förvaring
- Välskött förening med låg belåning om 4643 kr per kvm
- Nära naturen och promenad/joggingstråk samt utegym längs vattnet
- Gångavstånd till Årstaberg, Årstaviken, Gullmarsplan och Årsta torg
- Cykelavstånd till Södermalm