BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Forsskålsgatan 14

  • 1 rum och kök
  • 30 kvm
  • Såld
  • 4126
  • 300
  • 3722
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen ges nu chans att förvärva denna pärla om 30 kvm belägen i ett optimalt läge nära stadspuls, natur och kommunikationer. Söker du allt detta så är detta rätt bostad för dig! 

På en trappa nås bostaden som erbjuder allt som kan tänkas önskas i en etta. På 30 kvm finner du en inbjudande hall med plats för förvaring, stilrent badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Ett kök som vetter med fönster mot träd och grönska - en given plats för matlagning och härliga middagar. Rummet är lätt att möblera och rymmer plats för säng, soffa, fåtölj, bord, skrivbord. Här finns ett stort fönster som inbringar ett härligt ljus i rummet. Lägg även till att du har ett förråd i källaren och bor i en förening som har gjort de stora renoveringar och dessutom äger sin mark! 

Här bor du på utmärkt läge med närhet till det mesta; Gullmarsplan, Södermalm, Avicii Arena och Tele2 Arena, Nackareservatet, Gamla Enskede, Hammarby sjöstad och Sickla Köpkvarter. Med bara några minuters promenad till Skärmarbrink och Gullmarsplan är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden via Stockholms linjetrafik. Vill du känna stadens puls på närmare håll är det bara en kort promenad till Skanstull och Södermalm. Området kring Gullmarsplan är expansivt och allt flera goda mat- och bageri erbjuds, bland annat Enskede Matbod, Åsushi och Matateljén. 

Måste upplevas på plats!