BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gärdet

Rindögatan 28, 3tr

  • 1 rum och kök
  • 23 kvm
  • Såld
  • 8
  • 5060
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna pärla med balkong och ett högt läge på våning 3 med utsikt över grönska. Lägenheten präglas av en ljus inredning med vita väggar, vacker slipad och behandlad fiskbensparkett i original, fint furugolv och märkbar rymd med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusflöde. Perfekt planerad och yteffektiv i ett inflyttningsklart skick!

Här få ni en rymlig kokvrå med vita luckor, vitt kakel och en bänkskiva av granit. Den maskinella utrustningen består av en kombinerad ugn/mikrovågsugn, glaskeramikhäll och en infälld fläkt. I vardagsrummet har ni gott om plats för både soffa, säng och matbord. Badrummet är stilrent renoverat (2014) med vitt kakel och mörkgrått klinkergolv med golvvärme inrett med dusch, vikbara duschväggar i klarglas, handfat, kommod, WC och spegelskåp. I taket sitter infällda spotlights och det är även förberett för tvättmaskin. Mycket goda förvaringsmöjligheter i djup klädkammare och gott om bevarade originaldetaljer med tidstypisk funkisarkitektur vilket ger karaktär. Den härliga balkongen har tidig morgonsol och sen kvällssol om sommarhalvåret och har plats för möbler och grill.

Som boende har du tillgång till cykelförråd, barnvagnsförråd samt en tvättstuga med två maskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd. Rindögatan är en lugn gata med med vackra funkishus bland lummiga ytor med grönska och höga träd. Trots det är området levande med restauranger och små butiker. I området finns en thairestaurang, sushi, ICA, pizzeria, café, kemtvätt och frisörsalong. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana Gärdet, buss 54 samt buss 1 runt hörnet. Vid Karlaplan finner du Fältöversten, ett mycket välsorterat shoppingcenter som rymmer alltifrån Ica och Sabis till systembolag, apotek, restauranger och klädbutiker. Inom gångavstånd ligger Gärdesängarna och Lill-Jansskogen med utmärkta motionsspår. Här har du även närhet till Tessinparken, Kampementsbadet och Djurgården.