BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 131, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 6905
  • 250
  • 3187
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad och yteffektiv 3:a om 58 kvadrat i ett modernt hus med hiss! Lägenheten har ett gynnsamt läge i Årsta med nära avstånd till grönområde och Årstaviken, cirka 5-10 minuters promenad till Årstabergs pendeltågsstation och Årsta torg. Utöver detta finns dessutom buss utanför som tar dig både till Gullmarsplan och Årstaberg.

Här erbjuds ett stort och rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp samt matplats för 6-8 personer invid fönster i anslutning till kök. Modernt kök med all tänkbar utrustning som kan önskas så som spis, micro, kyl/frys, diskmaskin och bra arbetsyta och förvaring. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och annan möblering om så önskas. Mycket bra förvaring i klädkammare inredd med Elfa-inrening. Från det stora sovrummet nås även bostadens balkong som ligger i sydväst. Ytterligare ett bra sovrum i andra delen av bostaden som passar perfekt för barn-, gäst- eller arbetsrum. Snyggt renoverat badrum (2018) med tvättmaskin. Till bostaden finns ett rymligt vindsförråd om ca. 5-6 kvm. 

Brf Tavelsjön stod klart för inflyttning 2005 och är en stabil förening med god ekonomi. Förutom värme och vatten så ingår även kabel-tv och bredband Fiber (100/100) i månadsavgiften. Föreningen äger sin egen mark, således ingen tomträttsavgäld, vilket är lite ovanligt i Årsta. I huset finns barnvagns- och cykelförråd samt uppställningsplats för cyklar utvändigt. Gemensam tvättstuga i föreningen finns.

Rumsbeskrivning
Hall
Bra hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Ekparkettgolv och ljust målade väggar. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum i halvöppen planlösning mot köket. Gott om plats för soffgrupp, tv-möbel, förvaring samt rymlig matplats med plats för 6-8 personer i direkt anslutning till köket.

Kök
Stilrent kök från Vedum med goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Ljusa luckor med underliggande belysning, snygga beslag, bänkskiva i solitt trä och kakel ovan arbetsytorna. Den maskinella utrustningen består av en kombinerad kyl/frys, spishäll (induktion), ugn, fläkt och diskmaskin. Målade väggar i ljus ton och parkettgolv i ek, ljusinsläpp från charmigt fönster ovan arbetsbänk.

Sovrum 1
Stort sovrum med målade väggar i en behaglig nyans och parkettgolv i ek. Sovrummet rymmer dubbelsäng, sängbord samt gott om plats för förvaring i rymlig klädkammare inredd med Elfasystem. Från detta rum nås även bostadens härliga balkong som ligger mot söder. 

Sovrum 2
Sovrum med målade väggar och parkettgolv i ek. Sovrummet passar perfekt som sovrum eller kontor. Förvaring via en garderob och ett linneskåp.

Badrum
Helkaklat badrum (2018) med kaklade väggar i beige och snyggt klinkergolv i matchande färg med värmeslingor. Badrummet är utrustad med dusch med duschväggar, handfat med kommod, handduksvärmare samt en tvättmaskin. Våtrumsintyg finns.