BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Folkparksvägen 164

  • 2 rum och kök
  • 57.5 kvm
  • Såld
  • 10920
  • 198
  • 1627
Värdera din bostad

Beskrivning

*Accept pris* En alldeles underbar uteplats och en attraktiv planlösning med stora fönsterpartier och öppna sällskapsytor är vad som utmärker det här fantastiska hemmet.  På Folkparksvägen 164, i populära Brf Tulpanträdet, finns den här fina bostaden med en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning och härifrån når ni den underbara uteplatsen. Ett stort sovrum med en rymlig klädkammare. Uteplatsen blir till ett extrarum under större delen av året, med plats för stora utemöbler och blommor. Uteplatsens placering bjuder också på härliga soltimmar. Bostaden har ett bra läge med fint ljusinsläpp och utsikt över grönska. 

Att många väljer att flytta inom föreningen är ett gott betyg för Brf Tulpanträdet. Som boende här har du tillgång till bl.a pool, bastu, gym, festlokal, fyra tvättstugor, övernattningslägenheter och garage. En kort promenad från bostaden finns det mesta man behöver i vardagen - mataffär, gym, cafeer, restauranger, apotek, florist, frisör och andra butiker. Ca 10 min promenadväg bort nås Älvsjö Torg med caféer, restauranger, florist och gym. Älvsjö station är också en knutpunkt vad gäller allmänna kommunikationer. Med pendeltåget tar det endast 9 minuter till Sthlm C. Omtyckta förskolor- och skolor finns på nära avstånd, likväl populära lekparker.

Uteplats
Det som utmärker det här hemmet är den underbara uteplatsen som inramas av en häck och som under sommarhalvåret är i full grönska och gör uteplatsen till en privat oas. Placeringen bjuder på härliga soltimmar och plats finns för en loungemöbel, grill och en massa blommor. Här kommer många dagar att tillbringas.

Vardagsrum 
Inbjudande vardagsrum med stora fönsterpartier vilket släpper in mängder med härligt ljus. Här finns plats för en stor soffgrupp, läsfåtölj och tv-möbel. Den öppna planlösningen mot köket resulterar i trevliga sällskapsytor. 

Kök 
Köket går i en smakfull färgskala med ljusa släta köksluckor och vacker mosaik mellan luckorna. Här kan du duka upp ett matbord för många gäster, tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet.

Sovrum 
Det stora sovrummet är ett riktigt trevligt och rymligt rum. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord samt önskat möblemang. Här finner ni en rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Väggarna här är också målade i en smakfull nyans. Från fönstret har du utsikt över den trevliga gården.

Badrum 
Helkaklat badrum med dusch och badkar. Badrummet är vidare utrustat med WC, handfat och en stor inbyggd spegel. 

Hall
Välplanerad hall med goda avhängningsmöjligheter. På golvet i samtliga rum, utom badrum, pryder en enhetlig parkett.