BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Alingsåsvägen 8

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 2967
  • 1040
  • 2637
Värdera din bostad

Beskrivning

- Balkong i ett fritt läge 
- Välplanerade kvadrat
- Ett förråd 
- Stabil och välskött BRF 
- Ett stenkast från naturen
- Tre minuter till tunnelbana 

Nu finns chans att se denna charmiga lägenhet på Alingsåsvägen 8 - i hjärtat av Hammarbyhöjden! Bostaden erbjuder fönster i två väderstreck med ett flödande ljus, högt i tak, en balkong i ett insynsskyddat läge samt gott om förvaring i lägenheten och i ett externt förråd. Sociala ytor finns i både kök och vardagsrum för härliga middagar med vänner och familj. Balkongen blir en naturlig förlängning av bostaden från tidig vår till sent inpå höstmånaderna. 

Lägenheten ligger med oslagbart läge med närhet till både Hammarbyhöjdens centrum, stadens puls och till Nackareservatet. Från bostaden nås både skidåkning, bad och promenader i naturen på några minuter. Sicklasjön erbjuder fina möjligheter till långfärdskridskor på vintern och på sommaren är det bara en kort promenad till svalkande klippbad eller till närmsta badbrygga.

På några minuters promenad nås även Hammarbyhöjdens centrum med sitt utbud av service. Här finns mysiga fiket Fraterno, restauranger, mataffär, bageri, kiosk, blombutik, kemtvätt, apotek, gym och bankomat mm. Tunnelbanan ligger ca 400 meter bort från bostaden och tar dig till Stockholms innerstad på ca 10 minuter. 

Hammarby Sjöstad är en mycket trivsam stadsdel som också den nås genom en promenad. Här finns ett generöst  utbud av olika butiker, restauranger och barer.

Varmt välkomna att uppleva denna charmiga lägenhet!