BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsgränd 6, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 63.5 kvm
  • Såld
  • 5068
  • 627
  • 2787
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik möjlighet att förvärva denna ljusa, rymliga och extremt välplanerade trea i hjärtat av Liljeholmen. Njut av den stora balkongen i sydväst med bästa frontläge över Trekantsparken med fantastisk utsikt över natur och badvänliga Trekantssjön. Det finns både hiss och lediga platser i föreningens varmgarage samt uppvärmd utomhuspool. Varmt välkomna till en lägenhet utöver det vanliga som ni inte får missa. 

Bostaden är perfekt disponerad med stora sociala ytor i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till ett socialt umgänge. Stilfullt kök med snyggt matchande stänkskydd i Marmor. Här finns det gott om förvaring och arbetsyta för den som gillar att laga mat. Bredvid köket finns en matsalsdel där ett matbord för 8 personer ledigt får plats. 

Vardagsrummet rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, soffbord och mycket mer om så önskas. Från vardagsrummet nås lägenhetens fabulösa balkong. Här når ni solen från lunch fram till solnedgång. På balkongen finns plats för både matbord och loungedel medan du ogenerat kan speja ner över fruktparken och badvänliga Trekantssjön. 

Det finns två bra och rymliga sovrum med härligt ljusinsläpp och trevlig utsikt. Från master bedroom finns plats för dubbelsäng, sängbord samt mycket bra med förvaring. Det andra sovrummet är perfekt som barnrum eller arbetsrum. 

Mycket välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter. Här finns flera stora garderober och bra avhängningsytor. I anslutning till hallen ligger lägenhetens badrum med golvvärme. Badrummet är smakfullt och modernt inrett med inhägnade toalett, kommod och badkar med duschvägg i glas. Det finns även en tvättavdelning med överskåp samt tvättmaskin och torktumlare. 

Arkitekterna bakom Rosteriet har tagit hänsyn till alla detaljer som bidrar till en trivsam, säker och bekväm vardag, vilket har gjort att Brf Rosteriet är en av de mest eftertraktade bostadsföreningarna i området. På husets inhängande innergård finns loungeområde med soldäck och en pool som håller 30 grader, samt en mindre pool för de små barnen. I källaren finns garage med lediga garageplatser samt flera cykelförråd och barnvagnsrum. I byggnaden finns även ett café och en förskola. Husets exteriör och interiör har väl genomtänkta designval och fin belysning. 

Varmt välkomna på visning!