BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Dannemoragatan 14, 1,5tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 8.400.000 kr / Såld
  • 7
  • 19065
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Dannemoragatan 14 och denna välplanerade 3a belägen i en vacker och välbehållen 20-tals fastighet. Här bor ni med stilfulla och ljusa ytskikt i ett inflyttningsklart boende som passar både paret och familjen. Lägenheten vetter både mot den lugna innergården och mot lugn enkelriktad gata med lummig grönska utanför. Här får ni dessutom en stor och härlig balkong över den prunkande innergården att njuta av!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med generös takhöjd där tidstypiska detaljer samspelar med moderna materialval i en harmonisk balans. Lägenheten genomsyras av en gedigen och påkostad interiör med smarta lösningar, samtidigt som man valt att bevara vackra originaldetaljer som serveringsskåp, fiskbensparkett, trägolv, spegeldörrar och fönsterpartier med spanjoletter.

Kliv in i det härliga köket som har en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet vilket öppnar upp för sociala tillställningar och matlagning där hela familjen får plats. Här behöver ni inte kompromissa utan får ett komplett kök med all  maskinell utrustning av hög kvalitet. Stort och luftigt vardagsrum och gott om sällskapsytor samt perfekt utrymme för större matplats och soffgrupp. Stort och lyxigt badrum med gott om plats för skötbord vilket är en stor fördel om man är flera i familjen. Badrummet inrymmer både dusch och tvättmaskin med arbetsbänk.

Kliv ut på den mysiga balkongen som vetter mot föreningens grönskande oas till innergård där ni om sommaren kan avnjuta både frukost och lunch med skön förmiddagssol och ljumma sommarkvällar med fågelkvitter och ett rofyllt lugn. Utöver det har ni två rogivande och rymliga sovrum som båda ligger mot den tysta innergården. Gott om förvaringslösningar har ni i flera inbyggda garderober framförallt i en stor och lyxigt inredd walk-in-closet, inre hallen, serveringsskåp och vid entrén (inbyggd skohylla) samt i två rymliga källarförråd som tillhör. 

Föreningen är välskött med väldigt god ekonomi med goda lokalintäkter och låg belåningsgrad om endast 2 300 kr/ kvm och en målsättning att hålla avgifterna oförändrade sett över tid. Föreningen kan verkligen skryta med sin helt egna oas, en stor trägård som gemensam innergård i soligt läge med odlingslådor, utemöbler och grill. Gården har även en liten lekdel med sandlåda och gunga. En yta som är perfekt att avnjuta ljumma sommarkvällar på med middagar och fester! I fastigheten finns allt från barnvagnsrum, cykelparkering på gården och tvättstuga.

Ett mysigt och lugnt kvarter med ett stort utbud av restauranger och caféer och flera bra parkområden i närheten, bland annat Hagaparken, Vanadislunden och Vasaparken. Pulsen vid Odenplan finns bara några minuters promenad bort, med sitt härliga folkliv och ett stort utbud av butiker samt kommunikationer. Välkommen till en lägenhet som verkligen upplevs bäst på plats!