BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Skogalund

Edinsvägen 1, 7tr

  • 4 rum och kök
  • 99 kvm
  • Såld
  • 3433
  • 324
  • 11943
Värdera din bostad

Beskrivning

Toppenlägenhet med underbar utsikt och bra förening med stabil ekonomi. Äntligen har ni chansen att köpa denna fantastiskt fina 4:a som är helt nyrenoverad i ett högt och fritt läge. Bostaden ligger i ett perfekt läge med naturen som granne, samt direkt närhet till kommunikationer till city. Här får ni allt från en fantastisk utsikt, nyrenoverat kök i, tre stora sovrum samt en stor inglasad balkong i ett oslagbart läge.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den öppna och trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter och förvaring. Från hallen når man köket som är helt nyrenoverat med exklusiva och påkostade materialval. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Snygga köksluckor i en mörkare kulör samt marmorbänkskiva. Köket är mycket välplanerat med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, inbyggd fläkt, induktionshäll, inbyggd micro och ugn samt diskmaskin. 

Vardagsrummet är väl tillgaget och här ryms enkelt större soffgrupp, tv-möbler samt annat möblemang om så önskas. Här kommer man även ut till den härliga inglasade balkongen som har en vidsträckt och fin utsikt över det grönskande området. Balkongen rymmer enkelt större sittgrupp och gröna växter.

Bostaden erbjuder även tre stora sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Samtliga sovrum rymmer enkelt dubbelsäng och annat möblemang. Från det största sovrummet har man även en snygg glasvägg som skiljer rummet åt till en walk in closet med mycket bra förvaring. 

Stort och fräscht badrum som nyligen är stambytt med wc, dusch, handfat med förvaring, spegelskåp med förvaring.  Lägenheten har också en gäst wc.

Detta är en bostad ni inte får missa. Varmt välkomna på visning. 

 

- Exklusivt renoverad bostad, bara att flytta in

- Vattenburen golvvärme i samtliga rum

- Plejd i alla strömbrytare som är dimmbara och gör att man kan styra belysningen direkt från sin telefon

- Ingen insyn

- Härligt utsikt mot det grönskande området

- Stor inglasad balkong 

- Tre rymliga sovrum 

- Förening med stabil ekonomi och låg skuldsättning.

- Tvättmaskin och torktumlare ingår ej i köpet.