BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria Magdalena

Magnus Ladulåsgatan 35, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 7629
  • 22
  • 5683
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna renoverade Söderpärla på bästa adress. Barnvänligt läge med bilfria innergårdar och trivsamma Södermalmsallén runt knuten. Dagis, skola och lekpark finns i kvarteren. Stor inglasad balkong i soligt läge, här finns god plats för loungedel vilket medför skön avslappning samt goda möjligheter till odling, för dig med gröna fingrar. Lägenheten har en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter som knyter ihop hela bostaden på ett trevligt sätt. Köket är renoverat i en tidlös design och har en trevlig matplats precis invid fönstret. Vardagsrummet som ligger i anslutning till köket är stort och lättmöblerat och passar perfekt för sociala sammanhang. Här finns även utgången till balkongen som har vacker grönska precis utanför. Helkaklat och renoverat badrum med god funktionalitet med badkar och tvättmaskin. Sovrummen är väl tilltagna och ligger vägg i vägg.

Kommunikationerna är de allra bästa med pendeltåget invid fastigheten, Mariatorgets och Medborgarplatsens t-bana samt bussar i din direkta närhet. I området finns apotek, post, bank, skolor, caféer livsmedelsbutiker samt många gym. Söker du förskola är utbudet enormt, där den närmsta förskolan ligger på innergården.

Området är ett av Sveriges mest restaurangtäta områden med de populära ställen Aleks&Filip (Spanish/fusion orienterad) ligger precis runt hörnet.  Morfar Ginko, Bistro Sûd samt Johan & Nyström Konceptbutik ligger på Swedenborgsgatan som är en gågata under sommarhalvåret. Lägenheten är perfekt belägen mitt på Södermalm med direkt närhet till kommunikationer, parker, Söders puls och all tänkbar service. Att ha detta hem som utgångspunkt gör att man når vart man vill i huvudstaden på kortast tid. Ta hissen ner till gården och promenera ut på Södermalmsallén och du är i Tanto och Årstaviken på några minuter med sina sprudlande grönområden och naturliga atmosfär som passar perfekt för jogging och rekreation. Känner man att pulsen lockar har man endast några minuter åt motsatt håll Medborgarplatsen och dess enorma utbud av restauranger, biografer och shoppingcenter såsom Söderhallarna och Götgatsbacken där allehanda varor kan inhandlas.