BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Sockenvägen 478

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld
  • 3052
  • 511
  • 4408
Värdera din bostad

Beskrivning

- Balkong i ett härligt solläge 
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum 
- Stora ytor 
- Gavelläge med fönster i tre väderstreck 
- Omtyckt och välskött BRF 
- Två förråd i källaren 
- Mysig och lummig innergård
- Naturnära 
- 2 minuter till tunnelbana 

Söker Ni efter ett boende naturnära med bekvämt avstånd till service och kommunikationer? Då är detta perfekt för Er. 

På våning ett kliver ni in i denna generösa två om 49 kvm med balkong mot innergård. Bostaden präglas av ett härligt ljusinsläpp med fönster från tre väderstreck samt en balkong mot lummiga gården. Mellan kök och vardagsrum är det en öppen planlösning. Perfekt för sociala tillställningar och avkopplande dagar hemma i bostaden. Förvaring finns det gott om i en platsbyggd garderobsvägg som finns i det rofyllda sovrummet. Det finns även ytterligare garderob i hallen. 

Brf Pergolan är en omtyckt och välskött föreningen om 48 lägenheter samt 3 lokaler. Gemensamma utrymmen finns så som tvättstuga, cykelrum samt trevlig gård som föreningens medlemmar får nyttja. 

I Enskede bor du i ett lugnt och trivsamt område med direkt närhet till både vacker natur och stadspuls. Från adressen promenerar ni till Skogskyrkogården, Gamla Enskede som erbjuder den omtyckta restaurangen Gamla Enskede Matbod, Matateljén, Robin Delselius bageri samt småbutiker. Matbutik hittar ni i Sandsborg där ICA finns, även apotek och blomsterbutik. Med en lite längre promenad Globen Shopping och Tolv där du har ett stort utbud av butiker, restauranger, bowling och andra spännande aktiviteter. Vill ni känna stadens puls tar tunnelbanan er in på ca15 minuter till T-centralen.

Välkomna att uppleva denna pärla på plats!